pondělí 20. května 2019

Protherm b60z

Určen především pro zapojení do sestavy se závěsnými kotli Panther, Panther Condens a RAY. Variabilita umístění - zásobník je možno zavěsit vlevo nebo vpravo od kotle či postavit pod kotel na podlahu. B60Z vůči kotli (vpravo či vlevo nebo dole). Používame súbory cookies a technológie tretích strán na zapamätanie vašich preferencií, na meranie a analýzu používania našich webových stránok a na optimalizáciu vašich skúseností s našimi webovými stránkami.


Výstražnáupozorněnísouvisející smanipulací. Voda v zásobníku je prednostne nahrievaná vykurovacou vodou so zvýšeným výkonom kotla až na 36kW. Zostava zložená z plynového kondenzačného kotla Gepard Condens MKO (len na vykurovanie s maximálnym výkonom 1kW), externého zásobníka teplej vody B60Z s objemom litrov, krytu prepojenia a regulátora Thermolink P. Kotol riadi celú zostavu a všetko sa nastavujena ovládacom paneli kotla.


Kotel řídí celou sestavu a vše se nastavuje na ovládacím panelu kotle. Zásobník je v tomto provedení zavěšený vedle kotle. Po prepojení kotla so zásobníkom kotol automaticky dostáva informáciu zo snímača teploty v zásobníku. Užívateľ na ovládacom paneli kotla (len pri B60Z ) alebo priamo na zásobníku volí požadovanú teplotu vody. V riadiacom programe kotla sa nahrievanie zásobníka vždy uprednostňuje.


Znamená to, že pri poklese teploty v. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. V takovém případě je nutné připojení zásobníku ke kotli řešit individuálně pro daný typ kotle. Pro správnou funkci je třeba také dodržet zásadu, aby teplota OV byla vždy vyšší než požadovaná teplota TV (alespoň o – °C). Protherm Gepard Condens 12MKO-A B60ZD. Panther Condens KKO jsou závěsné kondenzační plynové kotly jen na vytápění, s možností flexibilního připojení zásobníku teplé vody, možnost ovládání kotle podle venkovní teploty, připravený na připojení externího zásobníku.


Expresné doručenie po Slovensku! Zapojený spolu s kotlom no ten som už predal. Všetko funkčné nepoškodené v super 1 stave. V rámci východného Slovenska aj doveziem.


Protherm b60z

Dôvod predaja je že som dom kúpil s týmto vybavením, ale prechádzam na tepelné. Internetové ceny, cenník. Optimálne zvolená veľkosť zásobníka znižuje tepelné straty a zaistí dostatočne rýchle opätovné nahriatie vody.


Kvalitne smaltovaný vnútorný povrch zásobníkov a protikorózna ochrana magnéziovou anódou alebo elektronickým systémom ACI zaručuje dlhú. Kondenzačné plynové kotle Panther Condens KKO slúžia len na kúrenie s. Technický list kotle ke stažení Technický list zásobníku ke stažení použití: sestava kondenzačního kotle se zásobníkem TUV vytápění rodinných domů, bytů, provozoven apod. Ray KE a zásobníkům TV. Detektor pro LPG, zemní.


Protherm b60z

PROTHERM Panther Condens 25KKOB60ZD zostava kotla so zásobníkom TV 60l 25KKOB60ZD. Najnovšie Najlacnejšie Najdrahšie Zobrazujem 1-z 39. Elekotrole PROTHERM za nízké ceny, navštivte nás. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Set racordare Hydroset B60Z -D.


Urs - KLO Cazan de sol, din fonta, aprindere electronica, arzator atmosferic 19-kW Urs - KLZ Cazan de sol, din fonta, aprindere electronica, arzator atmosf.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky