pátek 3. května 2019

Mřížka na topení

Krycí mřížky se vyrábí ve verzi příčné a podélné. Příčná (rolovací) mřížka má lamely společně s distančními kroužky navléknuty na pružině. Tato varianta je vhodná pro všechny materiály lamel a pro všechny typy a rozměry konvektorů. Kovové mřížky na konvektory pro moderní bydlení. K tomu, aby vaše zapuštěná topná tělesa nenarušovala harmonický design domácnosti či kanceláře, slouží dekorační konvektorové mřížky.


Umísťují se obvykle na tepelné vedení instalované v podlahových krytinách u francouzských oken či teras.

Nabízíme je v kulatém i hranatém provedení v bílé, nerezové a hnědé variantě. Pokud není zajištěna přirozená ventilace místností, může dojít k nedostatečné výměně vzduchu a až k prohnutí dveřního křídla. Pro dveře se na rozdíl od stolových desek a větracích mřížek nad topení používají. V kategorii Ventilační mřížky naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Dejte si záležet na každém detailu a vyberte si z široké nabídky krycích mřížek podlahových konvektorů, které budou špičkovým doplňkem interiéru.


Cíleně viditelným nebo splývajícím s prostředím. Mřížky jsou shodné pro všechny typy podlahových konvektorů Koraflex : F K, FK InPool, FV, FI, FW a FV InPool. Máte tedy jistotu, že vám vybraná mřížka na konvektor bude plně vyhovovat z praktického i estetického hlediska!

Automatický, v závislosti na venkovní teplotě regulující plastové klapky pro přívod vzduchu. Chcete-li na straně používat všechny funkce neomezeně, prosím povolte používání cookies a obnovte stránku. Web vyžaduje Javascript pro správné zobrazení obsahu a funkcí.


Prosím aktivujte ho v nastavení prohlížeče a obnovte stránk. Vítáme Vás na stránkách e-shopu mrizkyvetraci. Vyrábíme dřevěné větrací mřížky v provedení buk, dub a smrk.


Na objednávku je možné zhotovit dřevěné větrací mřížky z různých materiálů libovolných rozměrů. Větrací mřížky - ventilační mřížky plastové větrací mřížky nebo kovové větrací mřížky na fasádu. Elektro Palouček prodává kvalitní větrací mřížky na fasády a pro náročné provozy, byty, sklepy, sklady a klimatizační jednotky.


Specialista na vodu, topení ,. Plastová větrací mřížka k zapuštění. Ty do sebe zapadají a je možné je stáhnout k sobě přes. Vybíráte nové větrací mřížky pro Váš projekt.


Poptávám výrobu nebo opravu mřížky na podlahové topení v bytě před vstupem na terasu. Rozměry jsou cca 180x42cm. Mřížka je dřevěná a nebráníme se výměně za odolnější materiál.


Nejraději bychom, kdyby si firma přijela mřížku přeměřit, případně původní mřížku někam dovezu.

Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Tato mimořádná situace může prodloužit dodací lhůty. Covid-- Doručování do vyšších pater, uzavřených prostor a do míst s vyšším počtem lidí není možné.


V této sekci nabízíme široké spektrum originálního příslušenství pro odsavače par, sporáky, ale i ostatní produkty MORA. Pouze s tímto originálním příslušenstvím docílíte nejefektivnějšího využití vašich spotřebičů MORA a prodloužíte tím také jejich životnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky