pondělí 27. května 2019

Korado konvektor

Korado konvektor

The successful acquisition of the company LICON HEAT, s. With this step we extended our product portfolio with a complete range of floor, bench, wall and special convectors. The integration of the company LICON HEAT. KORALINE Economic is the most economical version of the bench convector.


This type of product has an embossed grille in the steel casing that forms its integral part. New heating element EL. We would like to introduce an innovation in the range of combined heating and direct electric radiators to you. Podlahový konvektor s přirozenou konvekcí. U tohoto typu produktu je do ocelového opláštění přímo ražena mřížka a je jeho nedílnou součástí.


Конвектор от korado – разнообразие за нуждите на всеки клиент! Както вече стана ясно, korado предлага най-доброто съчетание на качество и цена, което може да откриете на пазара. Konvektor mit der niedrigsten Bauhöhe.


Korado konvektor

Beabsichtigen Sie einen Heizungsaustausch? Es stehen Ihnen gleich mehrere Möglichkeiten zur Verfügung. Kontaktieren Sie uns nach oben. Design a vyšší výkon je předností nových otopných lavic KORALINE Exclusive. Jsou osazeny kvalitní stříbrnou eloxovanou mřížkou.


Vzhledem k širokému portfoliu a funkčnosti jsou určeny nejen k vytápění rodinných a bytových domů, ale i administrativních budov a nebytových prostor. KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM. На такива места, където е необходимо да се увеличи ефективността при запазването на отличен дизайн, изберете подови конвектори с вентилатор и оптимализирана конвекция.


Korado konvektor

Bauen Sie oder bauen Sie um? Montážne video s presným postupom nainštalovania radiátora VK do miestnosti pod okno. V prípade ak si neviete poradiť alebo by ste chceli dodať radiátory aj s montážou tak nás.


Съвременното жилищно строителство изисква пространство и светлина. Подовите конвектори не заемат място като същевременно осигуряват идеален топлинен комфорт дори в помещения с високи загуби на топлина напр. KORADO nově nabízí konvektory, které využívají k ohřevu místnosti principu proudění, nikoliv sálání, jak je tomu u běžných radiátorů. Výsledkem je vyšší účinnost, nízký objem topného média a nízká hmotnost s malými rozměry. Ltd) Manufactures heating convectors under the brand name LICON.


It took over the tradition of manufacturing radiators from Likov Liberec, thereby successfully following on a 40-year tradition in manufacturing convectors. Get without the ads. Skip trial month free. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje moderní technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.


Sálavý konvektor Solius je tvorený karosériou z oceľového plechu, čelnou mriežkou, elektronickým termostatom (presnosť °C), pilotným vodičom a lamelovým vykurovacím telesom. Povrchovo je upravený bielym komaxitom. Vykurovacie teleso je určené na pevnú nástennú inštaláciu s pripojením prívodného vodiča do. Radiátory Kos H se zcela plochou čelní deskou mohou vytvořit zajímavou kompozici s interiéry inspirovanými jednoduchými formami. Boční kryty, profilované ve tvaru oblouku, lámou syrovost plochých povrchů a rovných linií.


Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí. W Neslevujte ze svých nároků a dejte zimě co proto. Tento teplovzdušný konvektor , který oceníte v chladných ránech i během studených večerů, vás vždy spolehlivě zahřeje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky