pátek 3. května 2019

Okc 300 ntrr

Okc 300 ntrr

Together with magnesium anode, it ensures the long-term service life of the storage tank. Pro ohřev celého objemu ohřívače se do spodní části montuje přírubová topná jednotka TPK. Informační listy zásobníků teplé vody. Montáž nožiček pro stacionární ohřívač vody.


Jak postupovat při montáži nožiček ke stacionárnímu ohřívači vody? Zásobování teplou užitkovou vodou domácností, bytů, rodinných domů, malých provozoven apod. Ohrievač vody 300l Dražice OKC 3NTRR -BP Technický list na stiahnutie Použitie : Ohrievač vody s nepriamym ohrevom s dvomi rúrkovým výmeníkmi tepla - ohrev z externého zdroja tepla.


Zásobovanie teplou úžitkovou vodou domácností , bytov , rodinných domov, malých prevádzok a pod. Nová řada smaltovaného nepřímotopného ohřívače pro solární systémy k postavení na zem o objemu 3litrů se smaltovanou nádobou a dvěma výměníky pro ohřev TUV z externího zdroje nebo kombinaci různých zdrojů. Ohřev teplé vody pomocí slunečních kolektorů je typickým příkladem využití sluneční energie. Systém je poměrně jednoduchý, účinný a spolehlivý. Dobře navržené kvalitní zařízení dokáže ušetřit až ročních nákladů spojených s přípravou teplé vody.


Okc 300 ntrr

Solární systém je nutno. Dražice OKC NTRR yra netiesioginio šildymo, vertikalūs, pastatomi vandens šildytuvai. Dėka esamų dviejų šilumokaičių šie boileriai puikiai tinka kombinuotoms šildymo sistemoms, kuomet yra montuojami saulės kolektoriai ir kieto. BP- boční příruba ) Možnost dodatečného nainstalování vytáp. Charakteristika ohrievačov.


Stacionárne MPa pre solárne systémy. Nová rada smaltovaných nepriamovýhrevných ohrievačov pre solárne systémy na postavenie na zem o objemoch 200–250– 3litrov so smaltovanou nádobou a dvoma výmenníkmi pre ohrev TUV z externého zdroja alebo kombináciou. HSW (Hot Service Water) TEMPERATURE CONTROL a) HSW TEMPERATURE CONTROL for 3litre heaters – the panel is a part of the heater Each heater has a separate HSW temperature control for every exchanger.


Okc 300 ntrr

Teurile trebuie montate la intrarea apei reci în boiler. The temperature of water. Boilerul trebuie echipat cu un robinet de golire.


V dolní části ohřívače o objemu 3litrů je umístěn revizní přírubový. Ohřívač má i cirkulační otvor. Drazice OKC 3NTRR -SOLAR SET - напольный солнечный водонагреватель укомплектован двумя. A vízmelegít őt a földre állítva kell elhelyezni. Zásobníky jsou vybaveny jedním (NTR) nebo dvěma ( NTRR ) výkonnými spirálovými výměníky.


Okc 300 ntrr

Kvalitná oceľová nádoba ohrievača je vyrobená zo špeciálneho silného plechu a vybavená bezniklovým smaltom. Zásobník je možno doplnit o elektrickou topnou jednotku. Tento ohřívač vody je izolován polyuretanovou izolací (průměrně mm), která zaručuje nízké teplotní ztráty.


A Drazice indirekt tárolókkal jól jár! A kerámia fűtőbetétnek köszönhetően rendszereinkben minimális a vízkőképződés és a belső korrózió. Hosszabb élettartam, alacsonyabb energia felhasználás, széles típusválaszték - kattintson és nézze meg most az OKC 3és hasonló termékeinket! Pro typ OKC x NTRR je možná kombinace plynového kotle a alternativního zdroje energie nebo při propojení obou výměníku do série nepřímotopný zásobník pro kotle nad kW.


Magazinul online ⚡ Climatec. Boiler termoelectric DRAZICE OKC 3NTRR. Mereu in alegere bogata cu ansambluri diverse cu asigurarea calitatii si cu service calitativ. Spýtajte sa na produkt.


Telefón (nepovinné) Zadajte v prípade, ak si želáte, aby sme Vás telefonicky kontaktovali. Doporučujeme vypracování projektu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky