pátek 24. května 2019

Nízkoteplotní radiátory

Nízkoteplotní radiátory

U nízkoteplotních otopných soustav je voda pro vytápění ohřívána na nízké teploty. Rozmezí teplot je °C až °C (oproti běžným °C). Naše některé ekologicky šetrné a energeticky účinné ohřívače nízkoteplotní (Fan cívky) jsou velmi zvláštní, protože nejen vyzařují teplo, ale i rána a rozptýlené teplý. Nízkoteplotní radiátory - energeticky účinné radiátory - fancoilových! Radiátory na nízkoteplotní vytápění Radiátory na nízkoteplotní vytápění jsou ideální volbou pro vaše finance a životní prostředí.


Nízkoteplotní radiátory

Energetická účinnost radiátorů v této kategorii dosahuje nadstandradní úrovně. Druhým předpokladem jsou vhodná otopná tělesa – radiátory s větší. Designové koupelnové radiátory Zehnder zajistí pohodu a teplo v koupelně, jsou ideální pro sušení ručníků a nabízejí atraktivní vzhled.


Uvedené zdroje tepla jsou tzv. Pořiďte si radiátory na nízkoteplotní vytápění a získejte pro váš dům či kancelář spolehlivý zdroj tepla na celý život. Radiátory se dříve běžně dimenzovaly na teplotu topné vody 75°C i vyšší. Moderní topné systémy pracují jako nízkoteplotní , teplota topné vody se pak pohybuje maximálně do 55°C.


Je třeba proto systém nadimenzovat přesně a účelně tak, aby. Pro nízkoteplotní systémy jsou nejvhodnější vysoce výkonné konvektory s ventilátorem. Společnost Licon dodává na trh speciální, patentově chráněné ventilátory, které.


Ventilátory jsou dnes již téměř neslyšné. Radiátor je vhodný do prostor, kde není možnost umístit radiátory pod okna. Je určený k zapojení do centrální otopné soustavy. HOTHOT a možnost lakování RAL a NCS barev. Radiátory vždy dodáváme s příslušenstvím k instalaci a přehledným návodem 1 kontrola radiátorů.


KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM. Při nižších teplotách topné vody by pak radiátory vycházely už příliš velké. V tomto případě asi budete muset vytápět s vyšší teplotou vody než je původně zamýšlených C. Zdravím pánové, chtěl bych se s vámi poradit, jak na výběr radiátorů pro nízkoteplotní vytápění k TČ.


Těchto vlastností se stále více využívá k šetření energií. Inovace konstrukcí a prvotřídní technika pro designové radiátory deskové jim garantují vysoký topný výkon a bezproblémový provoz. Rozhodně tato otopná tělesa vyhoví požadavkům i toho.


Dnes se jedná již o zastaralý typ radiátoru. Vyskytoval se především v minulém století. Jedná se především o žebrové radiátory , které byly z litiny. Tyto radiátory obsahují 3x více vody než radiátory deskové, v praxi to znamená, že se pomalu nahřívají, ale také pomalu ochlazují. Nápadité radiátory mnoha barev, které se stanou skvostem vašeho interiéru.


Nevyberete-li si z naší pestré nabídky na e-shopu, rádi vám vyrobíme radiátor na míru. Radiátory jsou zařízení, které slouží k ohřívání vzduchu v místě jejich instalace. Jejich výkon je závislý na materiálu, povrchu a tvaru.


Nízkoteplotní radiátory

V naší nabídce najdete kvalitní radiátory deskové, koupelnové a žebrové různých provedení a barev, včetně ručních a termostatických hlavic, ventilů a šroubení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky