čtvrtek 2. května 2019

Pelety 6mm

Pelety 6mm

Pelety jsou baleny v PE sáčcích o hmotnosti kg. Dle druhu pelet je hmotnost palety 9kg či 1. K paletovým objednávkách je účtován poplatek 1Kč vč. Popis: Granule o průměru 6mm. Nízká popelnatost a vysoká výhřevnost. Jsme významným tradičním jihočeským výrobcem ekopaliv z biomasy.


Pelety 6mm

Jako jediní v České republice se zaměřujeme mj. Tyto dřevěné pelety jsou oblíbené díky jejich příznivé ceně, vysoké výhřevnosti a kvalitě. Splňují normu Av České republice a jsou vhodné do většiny kotlů.


Výhřevnost je stále dostatečně vysoká, jen popelnatost je o něco vyšší. Dřevěné pelety z měkkého dřeva A- Classic - ø 6mm , bal. Co jsou dřevěné peletky?


Dřevní pelety na topení jsou výlisky a především moderní ekologické palivo z jemné dřevní hmoty válcovitého tvaru o průměru 6-mm a vynikají celou řadou příznivých vlastností. Prodáváme kvalitní dřevěné pelety ze smrku nebo borovice bez kůry a dalších příměsí. Stačí si vybrat druh pelet a nezávazně poptat pomocí online formuláře nebo nám rovnou zavolejte.


Dle potřeby zajistíme dopravu a složení na místo určení. Certifikováno: ENplus-Ač. EE0, certifikát FSC. Kvalitu též zaručuje značka výrobce: Palmako Průměr: mmm. MĚKČENÉ PELETY POTÁPIVÉ - 6mm , 100ml.


Měkčená, potápivá nástraha vhodná jak na položenou tak na feeder. Doporučujeme nastražit na ramínko háčku. Jako ideální nastražení však považujeme nastražení na vlas, kde se možnost přizved. Halibut Micro Pelety 6mm. Díky velkému počtu těchto micro pelet vytvoříte opravdu plnohodný koberec, který se po krátké době přemění v oblak, kterému kapři v okolí neodolají.


U těchto micro pelet jsou použity velmi dobře stravitelné složky k dosažení optimálních hodnot energie a bílkoviny. This field should be left blank. Kvalitné pelety , Prémiové pelety , Pelety 8mm, Pelety 6mm , Ekologicke vykurovanie Kontaktné informácie. Moderní technologie a vysoký tlak při slisování zajišťuje dlouhodobější hoření pelet.


Pelety 6mm

Nabízím dřevěné pelety o průměru 6mm. EN PLUS s kůrou -dřevo s obsahem kůry -vyhřevnost min. Peleta je ekologické palivo slisované z dřevní biomasy bez dodatečných pojiv. Obvykle ve formě válečků o průměru 6mm a typické délce v rozmezí mezi 5mm až 30mm.


Historie peletizace dřevního materiálu je poměrně krátká. Pelety s dírkami využijete k nastražení na háčky, jiné lze připevnit i pomocí gumiček. Dále je využijete na chytání ryb větších rozměrů – například na výstavní kapry a sumce. Díky svému pozvolnému rozpouštění se pelety rovněž hodí pro rozkrmení ryb. Pelety z borovicového dřeva jsou charakteristické tmavší barvou, díky vysokému slisování umožňují delší dobu hoření a minimální popelnatost.


Pelety 6mm

Pelety se vyznačují vysokou výhřevností a jsou vhodné k celodennímu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky