středa 15. května 2019

Prodám dakon

Prodám dakon

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Při vyndavaní kotle ze starého domu se mi podařilo rozbít teploměr na teplotu a tlak vody - nové stojí okolo 200kc. J, ET 4 rozteč klasika koncern. Disky jsou poškrábané, ale límce jsou bez poškození.


Kola na dálnici trochu házela, ale bude to rozpadlými gumami nebo nevyvážením, nikoli nakopnutými ráfky. Středy kolem krytek jsou mírně orezlé, ale je to jen kosmeti. Vyberajte z inzerátov.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Spolehlivý zdroj tepla pro váš domov. Zaručujeme bezpečný provoz a dlouhou životnost. V provozu pouze sezony. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Rošt přední výklopný - jen spodní část použitá 1Kč. Anoda zásobníku TUV DAKON elektroda hořčíková boileru pro DAKON DUA,DUA PLUS, BEA,KS,KZ, S. Inzerce zdarma, internetový bazar - kupte si nový byt nebo prodejte staré auto, to vše zvládne náš Bazos - Vaše inzeráty. Dakon DOR 1- náhradní díly. Průtokový snímač TUV DAKON Plastové tělo spínače. Snímač je včetně klipů a připojovacího konektoru.


Vhodné pro kotle DAKON. Prodám kotel DAKON na pevná paliva. Je nutná menší oprava (mírně teče - lze zavařit). Kotel nabízím za cenu kov. Hyperinzerce - Inzerce zdarma, bazar, inzeráty, prodám a koupím.


Navštivte Divadlo Jana Hrušínského. Přemýšlíte, kam vyrazit za kulturou? Zachovalý, šamotová vyzdívka nepoškozena. Při rychlém jednání možná sleva. Nachází se na přední straně kotle.


Bezplatný bazar, inzerce práce, auto, moto, nemovitosti, seznamka, psi, kočky. Skladem nyní několik nových kotlů DUA, možnost prodeje všech součástek. Kotle již nejsou kompletní.


Prodam kotel dakon D topení dřevem i uhlim. Popis produktu DOR F : Nová atraktivní a moderní verze nejprodávanějšího kotle na hnědé uhlí přináší vyšší uživatelský komfort a. Ionizační produ má cca - mA takže cokoliv jako oxydace na. Internetový obchod KOTLY. Chystáte se na jeho výměnu a chcete si ponechat jednoduchost provozu a výhody ručně.


Prodám dakon

Délka kabelu cca metrů Akční rádius cca metrů Objem nádrže litru = cca minut Pracovní doba Přibl. V rámci snadné obsluhy si můžete spalování regulovat, čímž snížíte spotřebu paliva. Ovládání přívodu vzduchu je naprosto jednoduché.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky