pátek 17. května 2019

Stáčecí nádoba

Stáčecí nádoba

Stáčecí nádoby slouží pro plnění sklenic. Pod sklenici s medem je vhodné umístit váhu. Je důležité, aby stáčecí nádoba na med splňovala přísné hygienické normy – tak se zajistí, že med nebude při uskladnění znehodnocován.


Mezi levnější varianty této včelařské pomůcky. Nádoby, v nichž chceme uskladňovat me musí splňovat standardní hygienické normy. Nádoby a obaly na med - Komplexní služby pro včelaře.


Výkup vosku a voští, prodej veškerých včelařských potřeb, prodej hrubého cukru, sklenic, medoviny a včelích produktů. Nerezová stáčecí nádoba s poklicí 1litrů CENA: 7. Kč s DPH Šikmé dno nádoby zaručuje dokonalé vypuštění obsahu. Možné jsou jen bezhotovostní platby.


Stáčecí nádoba

Náš obchod nabízí stáčecí nádoby, které se mohou pyšnit nejenom vynikající kvalitou, ale také příznivou cenou. Cena 17Kč Počet - povinné. Stáčacie nádoba je užitočnou pomôckou pri stáčaní medu, ku kterému sa raz dostane každý včelár. Je dôležité, aby stáčacie nádoba na med splňovala prísne hygienické normy - tak sa zabezpečí, že med nebude pri uskladnení znehodnocován. Medzi lacnejšie varianty tejto včelárske pomôcky patria plastové stáčecí.


Kvalitní stáčecí nádoba. V dolní části nádoby je umístěn střihový (nerezový) kohout. Celonerezové tělo, včetně padnoucího, na dva klipsy uzavíratelného víka a vlastní záklopnou plastovou výpustí. Plastové tělo z kvalitního a nezávadného potravinářského plastu lze běžně umístit přímo pod výpusť medometu. Na nádobu umístěte rámová nebo nylonová síta a užijte si 1 čistotu medu bez voskových nečistot.


Nádoby na uskladnění medu musí splňovat hygienické standardy. Využívají se stáčecí a čeřící nádoby na me které jsou vyrobené z vysoce kvalitních materiálů. Nejčastěji včelaři používají stáčecí nerezové nádoby s plastovým kohoutkem a nerezovým víkem.


Praktická ucha ve vrchní čísti barelu, zajisté snadný přesun těžké nádoby na nové místo, kde med čeká na uskladnění, případně usazení, respektive vyplavení zbytků víček, vosku a dalších nečistot. Díky střihovému (plastový) kohoutu je plně. V tomto případě tuto nádobu můžeme použít i jako nádobu stáčecí.


Stáčecí nádoba

Současně lze nádobu použít na čeření, což znamená, že se med nechá v nádobě až do úplného vyplacení nečistot na hladinu medu ve stáčecí nádobě. Nádoba vyhovuje hygienickým požadavkům. Víko nádoby s třemi stahovacími sponami. Výška 42cm, šířka 35cm. Zabudovaný ventil na stáčení medu.


Vhodné také pro skladování medu. Nečistoty se následně vyberou. STÁČECÍ NÁDOBA KG - PLAST, NEREZ KOHOUT TV - SB. Nerez stáčecí nádoba na 1kg medu.


Stáčecí nádoba

Na limonádu, na víno, na bouli, na punč, anebo jenom na lahodnou pramenitou vodu? Chcete vědět, zda je cena 6Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky