středa 20. prosince 2017

Otopná tělesa desková

Multifunkční otopná tělesa jsou klasiky mezi otopnými tělesy a jsou univerzálně použitelné. Mohou být připojeny jako ven - tilové nebo jako kompaktní otopná tělesa. Nová řada ocelových deskových otopných těles Logatrend v atraktivním moderním designu se širokou nabídkou barevných provedení.


Otopná tělesa desková

Stranové připojení se čtyřmi přípojkami G½ s vnitřním závitem. NOVĚ připojovací rozteč = výška radiátoru H – mm. S inovativní, patentovanou technologií xvytváří úsporné otopné těleso therm-xnové standardy. Desková otopná tělesa Kermi therm-x2.


Díky sériovému průtoku desek radiátorů se oproti běžným radiátorům ušetří až o více energie, vytvoří se až o 1 více příjemného sálavého tepla a doba náhřevu radiátoru je až o kratší. S nejvyšší účinností, která šetří až energie a současně zajišťuje 1 tepelné pohodlí - za každého provozu. CHCI SI NAVRHNOUT ČELNÍ DESKU. Využijte některý z kontakt ů nebo si projděte často kladené dotazy.


Projděte si naše refer. Výjimku tvoří desková otopná tělesa výšky 2mm, která nemají ze zadní strany navařeny příchytky. KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM. Návrhy koupelen, služby.


Maximálně přípustný přetlak během zkoušky těsnosti instalace. Vestavěný komplet přípojných prvků umožňuje instalovat přívod vody do radiátoru jak z boku, tak zespod. Buderus Vám proto nabízí mimořádně široký výběr otopných těles.


Otopné těleso pro rekonstrukce. Jednotlivé výrobky jsou dostupné v různých rozměrech a je možné je optimálně přizpůsobit Vašim představám. Firmy s prezentací výrobků. Společnost Arbonia nabízí řešen. Modernizačni otopne těleso.


Rozteče připojení jsou kompatibilní s rozteči připojení u dříve používaných článkových radiátorů. Vysoký výkon a rychlé vytopení místnosti. Tento pohled bychom chtěli změnit s deskovými otopnými tělesy, která vám nabízíme pod značkou Concept.


Otopná tělesa desková

Jedná se o otopná tělesa s vysokým tepelným výkonem a dokonalou povrchovou úpravou. Když si vyberete produkty například moderní designové deskové radiátory, mohou se dokonce stát i dekorativním prvkem místnosti. Velkou výhodou je také jejich poměrně. Všechna desková otopná tělesa , která jsou určena pro použití v nejrůznějších i speciálních oblastech, se vyznačují vynikajícími tech-nickými vlastnostmi a designem.


Schopnost rychlé regulace při minimálním objemu vody je. MIMOŘÁDNÉ OPATŘENÍ: Vážení zákazníci, vzhledem k situaci ohledně šíření nákazy koronavirem jsme nuceni do odvolání přistoupit mimořádným opatřením. Proudění mezi články s velkoplošným natékáním vzduchu ( např. ocelová a litinová článková otopná tělesa a trubková otopná tělesa ). Proudění otevřenou šachtou mezi otopným tělesem a obvodovou konstrukcí s volnou konvekcí ne přední straně tělesa ( jednoduchá desková otopná tělesa ). Vývojový stupeň u deskových otopných těles - otopná tělesa se spodním připojením. Výše uvedená změna v druhu otopného tělesa měla pochopitelně vazbu na zavedený a používaný systém v provedení otopné soustavy.


Produkty, u kterých není označeno „ Na skladě “, ale „ Termín dodání upřesníme “, je dodací termín závislý na naskladnění zboží u dodavatele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky