pondělí 4. prosince 2017

Kouřovod 160

Silnostěnné kouřovody jsou určené pro připojování kamen a krbových vložek ke komínovému tělesu. Dále jsou vyráběné ze silnostěnného plechu5mm. Každá kamna nebo krb potřebují kouřovod a kouřovody, kterým se ven z domu odvádí spaliny. Nabízíme vám kouřovody vyrobené z oceli o síle 5mm a kouřovody o síle 2mm.


Pokud některý ( kouřovod ) komponent netěsní správně nebo je poškozený, kamna dobře netáhnou. Zplodiny se tak můžou dostat i do místnosti. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Jsou vyrobené z kvalitní oceli za dodržení nejpřísnějších podmínek.


Nabízíme kouřovody o průměru od 1do 2mm, roury, žaluzie, kolena, komínové stříšky a přechodky kouřovodu a redukce komínu za příznivé ceny. Kouřovod -trubka ke kamnům s čist. Kvalitní ocelové a nerezové kouřovody pro napojení kamen a krbu do komína.


Kouřovod 160

Nerezové kouřovody mnoha průměrů. Poradenství, rychlé doručení a kvalitní servis od nás je samozřejmostí. Vyberte si ze široké nabídky v našem eshopu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Kvalitní systém odkouření s dlouhou životností od českého výrobce. Během odvodu by však nemělo docházet k velkým ztrátám tlaku a tepla. Krbové vložky - kouřovod 1mm. Při výběru krbových vložek je nutné zaměřit se hned na několik konkrétních věcí.


Je to třeba výrobce, je to materiál, ale také typ, nebo celkové materiálové i designové provedení. Stále jsme tady pro vás v plném nasazení. Z důvodu vládního opatření však pozastavujeme osobní odběry na pobočce. V našem sortimentu naleznete mimořádně kvalitní a odolné kouřovody o průměru 2mm.


Zděř – vložka kouřovodu - je vyrobena z ocelového plechu a je určena pro vyložení otvoru kouřovodu ve zdi. Kč Cena produktu bez dopravy Skladem Nalezeno v 1. Zděř se používá pro ukončení připojovacího otvoru komínu a následné snadné připojení roury kouřovodu. Certifikováno pro všechny druhy paliv. Vaše krbová kamna a vložky - skvělé ceny.


Kouřovod 160

Profesionálové v žáruvzdorných sklech, vložkách a kamnářském příslušenství. V tloušťce plechu mm průměry : 1, 1, 1, 1, 1, 1, 1, 2mm. Roura je opatřena čistícím otvorem, přes který je možno kouřovod čistit či kontrolovat. Slouží pro okrasu na kouřovod.


Pokládá se na kamna a pojistí se drátem kolem kouřovodu. V žaluzii jsou pro drát připraveny díry. Předává více tepla do místnosti.


Kouřovod 160

Materiál: mm ocelový plech Tepelná odolnost: 8°C Na průměr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky