pátek 22. prosince 2017

Lapač prachu při vrtání

Kč, pouze na ProMistry. Nečistoty zůstanou uvnitř nádobky, jejíž obsah po práci vysypete do koše. Lapač prachu při vrtání Lapač , který spolehlivě zachytí prach vznikající při vrtání.


Prach z vrtání se odsává přímo na vrtaném otvoru. Máte po vrtání do stěny prach všude kolem?

S touto ochranou kolem vrtu okamžitě prach zachytíte a pohodlně zlikvidujete. Pro vrtání bez prachu a nečistot. Vrtání nad hlavou je bez problémů možné. Jednoduchá manipulace - připojit sací hadici, zapnout vysavač, umístit příslušenství na příslušné místo a vrtat. Vám pomůže ušetřit čas i peníze.


Nové příslušenství pro naše multifunkční vysavače WD 2-umožňuje bezpečné a bezprašné vrtání na všech běžných stěnách a stropech.

Tím nejste odkázáni na pomoc druhé osoby, nýbrž můžete bez problémů vrtat sami, a přitom prach z vrtání čistě odsávat. Náš lapač prachu při vrtání je vhodný pro všechny běžné vrtačky s velikostmi vrtáků až milimetrů. Charakteristické znaky a výhody. Namísto pracného a především dodatečného zametání nebo vysávání odstraníte prach z vrtání jednoduše tam, kde vzniká, tedy přímo na vrtaném otvoru. Je určen pro profesionální vysavače s DN 35.


POPIS Ve vnitřních prostorách lze vrtat bez vyvíjení prachu , rychle a velmi pohodlně s lapačem prachu při vrtání KÄRCHER. Kombinovaný přípravek usnadní hlavně vrtání děr při upevňování obrazů, zrcadel či polic na stěnu. K jejich zaměření poslouží laser, šablona vede vrták správným směrem a lapač prachu vám ušetří práci při úklidu.


Je možné ho použít na zdi či stropě na různých materiálech jako jsou dlaždice, tapety, omítky, kámen, beton, nebo dřevo. V, ochranná klapka, objem. Sběrač prachu při vrtání s laserem a vodováhou.


Drží na stěně a odsává prach vznikající při vrtání , takže práce s vrtačkou je velice pohodlná. Domácí technika - lapač prachu při vrtání za skvělé ceny. Já jsem si za pár korun pořídil jednoduchý lapač prachu , který dokáže většinu nepořádku při vrtání zachytit.

Je to v podstatě miska s víčkem a otvory v ose, kterými prochází vrták (viz obrázek). Přípravek se přitiskne ke zdi a vrtá se skrz jeho otvory. Většina prachu se zachytí uvnitř a po vrtání se jednoduše.


S lapačem prachu při vrtání KÄRCHER DDC 50. Kärcher lapač prachu z vrtání se hodí ke Kärcher víceúčelovému vysavači WD 26. Umožňuje bezpečné a bezprašné vrtání do všech běžných povrchů stěn a stropů.


Soutěž o lapač prachu při vrtání od firmy KARCHER - Ostatní. Vhodné příslušenství pro víceúčelový vysavač WD 2-Kärcher. Topení, kotle, ohřev vody a regulace od tuzemských a zahraničních výrobců.


Příslušenství Kärcher DDC 5 lapač prachu černé Při vrtání vzniká poměrně velké množství jemného prachu , který se musí po ukončení vrtání namáhavě odstraňovat. Odsávání prachu pro vrtání. Nalezněte informace o našich řešeních pro odsávání prachu pro udržování vašeho staveniště čistého a bez prachu při vrtání do betonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky