čtvrtek 28. prosince 2017

Rákosová rohož

Rákosová rohož

Rákosové stínící rohože jsou stále oblíbenou klasikou, a to pro svou bezúdržbovost a dlouhou životnost za příznivou cenu. Odolná vůči větru, slunci a vlhku. Rákos je velmi lehký a ve srovnání s ostatními materiály i velmi levný druh přírodního plotu.


Rákosová rohož

Rákosový plot je velmi pěkným doplňkem každé zahrady. Rákosová rohož rákos 5x5m plotová rohož Rákosová rohož plotová rákos 5x5m. Rákos je přírodní materiál určen pro zvýšení Vašeho soukromí, jako ochrana proti hluku, prachu či větru v pergole či na zahradě Vašeho domu. Rákos je vysušen a provázán vázacím drátem, čímž dojde ke zpevnění a lze rákos použít.


Je vhodná jako dekorace na zahradu (ploty apod.) i do interiéru. Lze ji použít jako zástěnu pro oddělení zahradních zákoutí a tvorbu soukromí nebo k zastínění teras a balkónů. Rohož lze použít i jako plot.


Položek k zobrazení: 6. Pletiva Plotové díly, panely Gabiony Betonové ploty WPC plotovky Mobilní oplocení. Rákosové rohože sú už dlhé roky veľmi obľúbeným doplnkom, ktorý navyše plní aj tieniacu funkciu. Najčastejšie sa rákosové rohože umiestňujú na balkóny, terasy alebo záhrady, kde vytvárajú perfektnú clonu.


Je možné vidět velmi povedené montáže v restauracích či pergolách na doladění celkové atmosféry a případné zakrytí nežádoucích povrchů. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Je vhodné napnout při instalaci rohože na plot mezi sloupky dvojici nových vodících drátů, které rohož stabilizují a přidrží u stávajícího plotu.


Rákosová rohož

Do exteriréru jako např. Rákosová stínící plotová rohož je vyrobena z úzkých proužků přírodního rákosu a slouží ke zvýšení vašeho soukromí. K č (1€) Přeskočit na obsah.


Kontakt Nákupní podmínky Hlavní strana Slovník Mapa stránek O přírodních materiálech Partneři. NOVINKY pro přírodní stavbu. Syntetické rákosy nabízejí vysoké stínění jsou dekorativní a snadno se instalují. Vhodné pro prostory, Zahrada, Balkón , Terasa.


Jaká je jejich životnost a jestli se na nich dají pěstovat pnoucí. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Další slevy doplňků do domácnosti na Kupi. Prodáváme on-line sanitu, vybavení pro sport a volný čas, zahradní potřeby, bytové doplňky, elektrospotřebiče, auto-moto vybavení, chovatelské potřeby a mnoho dalších.


Zástěna je vhodná zejména do interiérů nebo pro zastínění v altánech a pergolách. Je ideální pro vytvoření soukromí na balkóně nebo terase. Umístit ji můžete také na plot v zahradách a užít si tak chviličku soukromí. Zástěnu prodáváme pouze po celých rolích.


Použitý materiál: z jedné strany rákos, z druhé strany ALU omyvatelná vrstva, která umožňuje jednoduchou údržbu a má výborné izolační vlastnosti. Dostupné barvy: červená nebo. Záhradné rohože z bambusu a rákosu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky