čtvrtek 7. prosince 2017

Okc 500 ntr

The high-quality heating vessel is made of special thick metal sheet and coated with nickel-free enamel. PRODUCT DESCRIPTION The heater vessel is welded from a steel plate and as a whole is protected by enamel resistant to hot water. Pro ohřev celého objemu ohřívače se do spodní části montuje přírubová topná jednotka TPK. Jako dodatečná ochrana proti korozi je v horní části zásobníku vmontována hořčíková anoda, která upravuje elektrický.


Rychlá a bezpečná doprava.

VIP slevy pro registrované. Объем бойлера 5литров. W Soojusvahetiga boiler Drazice.


Charakteristika stacionárních zásobníků vody - bojlerů MPa Provedení zásobníků vody. Nejnovější řada smaltovaných zásobníků vody k postavení na zem v objemových řadách 250– 5litrů se smaltovanou nádobou a výkonným jedním výměníkem se zvýšenou předávací plochou pro přípravu teplé vody z externího zdroje – hlavně pro tepelná čerpadla. The tank receptacle is welded of steel plate an as a unit, protected with enamel that resists to hot water. For additional corrosion.


Pastatomas greitaeigis netiesioginio šildymo vandens šildytuvas OKC 4NT.

Бойлер косвенного нагрева Drazice OKC 500. Один теплообменник (одноконтурный) площадью м², мощностью 59. A Drazice indirekt tárolókkal jól jár!


A kerámia fűtőbetétnek köszönhetően rendszereinkben minimális a vízkőképződés és a belső korrózió. Hosszabb élettartam, alacsonyabb energia felhasználás, széles típusválaszték - kattintson és nézze meg most az OKC 5és hasonló termékeinket! Vandens šildymas-gerinimas. Nejnovější řada smaltovaných nepřímotopných ohřívačů k postavení na zem v objemech 250– 5litrů se smaltovanou nádobou a výkonným jedním výměníkem se zvýšenou předávací plochou pro ohřev TUV z externího zdroje – hlavně pro.


Veesoojendi on mõeldud kuuma tarbevee soojendamiseks elektrienergiat või soojusvahetit kasutades. Küttekeha ei ole komplektis, seda on võimalik erinevate v. Kombinuoti vandens šildytu. Váš košík je prázdny Prihlásenie.


Názov internetového obchodu. Používateľské meno Heslo. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Olcsó OKC500NTRHP Indirekt tárolók árak, akciók. Dražice (DZD) OKC 5NTR HP vélemények.


Najnovší rad smaltovaných nepriamovýhrevných ohrievačov k postaveniu na zem v objemoch 300- 5litrov so smaltovanou nádobou a výkonným jedným výmenníkom so zvýšenou odovzdávací plochou pre ohrev TUV z externého zdroja - hlavne pre tepelné čerpadlá.

Drazice egy hőcserélős, elektromos fűtőbetét nélküli használati meleg víz tároló 5liter Oldalsó tisztítónyílással év garanciával! ТЕПЛОКРАМ хороші ціни доставка по Україні і Києву, Харькову, Дніпрі, Львову. Kvalitná oceľová nádoba ohrievača je vyrobená zo špeciálneho silného plechu a vybavená bezniklovým smaltom.


Stacionární bojlery s tlakem MPa. Novější řada smaltovaných zásobníků k postavení na zem v objemových řadách 160–3litrů se smaltovanou nádobou a výkonným jedním nebo od typu 2litrů dvěma výměníky pro ohřev TUV z externího zdroje nebo kombinaci různých zdrojů. Nepřímotopný stacionární ohřívač.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky