středa 27. prosince 2017

Kotel slokov variant sl 33

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. W účinnost kotle spotřeba paliva při jmen. Nová technologie výroby lamel umožnila odstranění výztuh v prostoru výměníku. Toto opatření nejenom usnadňuje čištění kotle ale hlavně eliminuje možné nafouknutí lamel v případě uhoření výztuh.


Přijďte se podívat jak kotel pracuje, stačí zavolat nebo napsat na uvedené kontakty a domluvíme se. Otopný systém musí být opatřen.

Příruby na novém kotli jsou naprosto stejné jako na kotli které se. Kotel SL33E lze jednoduše vyměnit za SL2 SL3 SL27- SL33- SL27-a SL33-protože má stejné připojovací rozměry. Koupim kotel slokov variant 2 27sl nebo33kw verzi D nebo Sl.


D varianta nebo SL uhli o výkonu 27nebo33kw. Litinový rošt kotel SLOKOV SL2 , 40. V kotli SLOKOV jsou umístěny až ks.


Všechny rošty jsou stejné, slouží jako přední rošt a zároveň i jako posuvný. Určený pro kotle SL2 SL3 SLjak v první emisní třídě tak i ve třetí a čtvrté. Koupim zánovní nebo starší kotel v dobrém tech.

Hodonín Vám děkuje za rozhodnutí používat tyto výrobky. Kotel zapsaný v SVT programu NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM. VARIANT SL Úvod Obchodní společnost SLOKOV , a. Toto provedení umožňuje snadnou výměnu staršího kotle SLOKOV za kotel nový. Konektor do DPS Weidmüller SL 5. The flange variant (F) can be screwed onto the mating connector or the circuit board. There is no need for an extra screw.


Ještě k tomu komínu na fotu to je asi shora je ten komín pěkně zadehtovaný. Asi netopíte na moc velkou teplotu možná že je kotel předimenzovaný. Může se stát že jednou ten kotel hodně roztopíte a ten dehet začne hořet už jsem to viděl barák celý vyuzený a budete rád když ten komín nepraskne žárem. Zobrazte si kontakt na poptávajícího a získejte tuto zakázku. Kontakt obsahuje ověřený e-mail a telefonní kontakt přímo na poptáva.


Máte nějaký dotaz na toto zboží? Neváhejte a zeptejte se nás. To zaručuje snadnou výměnu staršího kotle zmíněného typu za tento nový kotel.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasít. Vstupní a výstupní příruba na kotli mají stejný tvar a stejnou polohu jako příruby u kotlů SLa SL(kotle na uhlí od firmy SLOKOV ).

Poptávka byla telefonicky ověřena dne: 21. Issuu is a digital publishing platform that. Variant SL 2 Variant SL , Var.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky