úterý 12. prosince 2017

Stěnová mřížka

Mřížky pro ukončení vzduchotechnických rozvodů v interieru i exterieru s napojením přímo na kruhové potrubí. Ventilační mřížky jsou určené k instalaci do stěny, stropu, dveří apod. Stěnové mřížky, Ventishop. Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech.


Provedení Rám i lamely jsou vyrobeny z hliníkových eloxovaných profilů, možná povrchová úprava komaxitem. Příslušenství Regulace, upevňovací.

Vyústka nastavitelná VNM. Rozměr stavebního otvoru: 610x2mm včetně upevňovacího rámu. Poslední kus ze zakázky. Možnost přiobjednat další, dodání deset prac. Výustky do čtyřhranného potrubí VK.


Potrubí z pozinkovaného ocelového plechu SK. Plastová ventilační mřížka s pevnými skloněnými žaluziemi NHN 500x4- otvor 503x3mm. Montáž je snadná - mřížka se zasune do otvoru, trubky, a zajistí PU pěnou nebo lepícím tmelem.


Mřížka je velmi vhodná například pro použití do zateplené fasády.

Pokud jde o řešení, jedna velikost na všechno nestačí. Chápeme to, a jak odpověď jsme vyvinuli nejširší sortiment výrobků na trhu, abychom vždy dosáhli optimální rovnováhu bez kompromisů na funkčnost, pohodlí nebo estetiku. Mřížky ARADEX umožňují trvalé větrání v místech, kde se vyžaduje požární odolnost požárně dělící. Jsou zhotoveny výhradně z materiálů reakce na.


Z důvodu změny legislativy je možné dodat stěnový požární uzávěr PSUM pouze na Slovensko. Protipožární mřížka – RENSON 200×200. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Naše nabídka je jednou z nejširších na trhu a velké množství produktů máme na skladě v Hlubočince. Náš e-shop funguje bez omezení.


Jsou určeny pro přívod i odvod vzduchu. Rozteč horizontálních pevných la-mel je 1mm. Kruhová mřížka CB4pro přívod a odvod studeného i teplého vzduchu v malých prostorách jako jsou ko.


Větrací mřížky různé velikosti, tvaru i materiálu. Od větracích mřížek do dvěří, přes mřížky do stropu až po kombinované hlavice. Vše skladem a za bezkonkurenčí cenu.


Mřížka interiérová stěnová či stropní 2x 1mm. Designová mřížka pro rozvody Jablotron Futura. Použití v technických místnostech, kancelářích, nákupních centrech, apod.


Manuálně nastavitelné lamely pro optimální distribuci.

Distribuční prvky - podlahové mřížky pro rozvod vzduchu. Veškerý obsah těchto webových stránek, včetně fotografií, textů, filmů, ikon, grafiky a ostatních prvků je chráněn zákonem o autorství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky