pondělí 25. prosince 2017

Odsavanie prachu a pilin

Odsavač pilin Proma venku za zdí 2. Filtrace vzduchu UniMax 3. Maska Scott s filtrem proti prachu a filtrem proti. Kapacita prachového vaku 1litrů. Průměr sací příruby 100mm.

Stroje slouží k odsávání prachu , pilin , třísek, špon, atd. Svojí tuhou konstrukcí naleznou uplatnění v malých a středně velkých provozech. Nová konstrukce odsávání dosahuje vysokého výkonu při nízkých provozních nákladech. Drevoobrábacie stroje produkujú drevený odpa či už vo forme pilín, hoblín alebo triesok. Tento eshop používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti súbory cookie.


Používaním tohoto eshopu s tým súhlasíte. Stojany s kolečky umožňují jejich mobilitu.

V naší nabídce naleznete odsavače prachu a pilin s širokou nabídkou typů, značek a bohatých vlastností, ze kterých si jistě vybere každý. Větší odsávací jednotky mohou být použité jako centrální odsávání. Nabízím nové odsávání pilin a prachu kvalitní a výkonné.


Odsávače třísek a pilin. Kvalitní a rychlé upínání pytlíků. Vhodné tam, kde se se vyžaduje pružnost a vysoká odolnost proti otěru. Aj obyčajný bytový vysávač možno použiť v dielni na odsávanie prachu , pilín a hoblín. Stačí len predeň pripojiť súdkový cyklónový odlučovač pilín.


Nečistoty vojdú do súdka, ale zberná nádoba vysávača zostane prázdna. Součástí odsavače je metrová odsávací hadice. Možnost připojení až čtyř strojů.


Stroj je vybaven pylovým filtrem který zachycuje i ty nejmenší prachové částice. Celý stroj je koncipovaný jako mobilní umožňující operativní nasazení. Přečtěte si více informací.


Nechte pole prázdné, chcete-li najít všechny produkty, nebo vložte část názvu, chcete-li najít konkrétní produkt.

Podobné fráze na Sleviste. Klasické odsávače prachu -pilín Proma! Nakupujte chytro na Zvaracky-obchod. ODSAVAČ KDR 8prachu a pilin je univerzální zařízení určené k odsávání dřevního odpadu od většiny dřevoobráběcích strojů bez zbytečného odvětrávání tepla. ODSAVAČ KDR 8prachu , pilin a hoblin KDR 8je určen k odsávání dřevního odpadu od většiny dřevoobráběcích strojů bez zbytečného odvětrávání tepla.


Do systému je možné vřadit briketovací lis, který z odpadních pilin vylisuje brikety využitelné pro vytápění. Systém pro odsávání pilin a prachu může být doplněn o řízení odsávacího výkonu v závislosti na aktuálně využívaných strojích a tím je dosaženo úspory elektrické energie. Své uplatnění nachází v malých až středně velkých provozech, kde je pro dokonalý, konečný výsledek výrobku nutné odsávání prachu a pilin.


Systém silného proudění vzduchu zajišťuje velmi dobré odsání pilin a třísek do vaku a čistý vzduch je vrácen zpět do dílny. Vyplňte tento formulár a stlačte tlačítko odoslať otázku. Vďaka dvom mechanickým spojkám je možné adaptér jednoducho odpojiť a tak získať dobrý prístup na výmenu nástroja alebo nastavenie nulovej polohy CNC stroja.


Na adaptér je možné pripojiť hadicu o priemere 1mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky