pondělí 23. března 2020

Venkovni prenosne ohniste

Venkovni prenosne ohniste

Novým trendem je věnovat velkou pozornost vzhledu své zahrady, okolí domu i chaty. Dříve byl kladen důraz především na hospodářskou funkci zahrady, dnes na estetickou a relaxační. Je vyrobeno z povětrnostně odolné oceli Cor-ten, která po vystavení vlhkému prostředí získává ochranou vrstvu ve formě „rezaté“ patiny, ta brání další oxidaci a korozi.


Chcete-li si vychutnat atmosféru otevřeného ohně na Vaší zahradě a nechcete si kazit vzhled zahrady vykopanými dírami s nevzhlednými kameny okolo, pak jsou tu přenosná venkovní ohniště právě pro Vás. Ohniště Klasik Corten není opatřeno žádnou povrchovou úpravou a je zcela bezúdržbové, proto si našlo velkou oblibu mezi našimi zákazníky. Cookking je polský výrobce kvalitních produktů ze surové oceli.


Ruční výroba a preciznost zpracování poskytují zákazníkům záruku kvality, která je pro firmu Cookking příznačná. Fotografie venkovních ohnišť z kamene i moderních kovových přenosných ohnišť. Na InHaus jsou všechna ohniště prodávaná v ČR. Sledujeme akce a slevy.


Zaznamenali jsme tren kdy stále více lidí věnuje velkou pozornost vzhledu své zahrady a okolí domu nebo chaty. Dříve kladený důraz na hospodářskou funkci zahrady je potlačován snahou o estetický dojem a relaxační funkci zahrady. Toužíte po tom, mít živý oheň v zahradě či na terase? Ohniště Dancook můžete využít jako praktickou venkovní kuchyni třeba pro opékání voňavých špekáčků či šťavnatých klobásek. Vybírejte z naší nabídky ohnišť a topenišť.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Elektrické udírny Bradley Smoker a Borniak Přidali jsme do naší nabídky nové elektrické udírny Bradley Smoker a Borniak.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Zvolte si platbu zálohovou fakturou a ušetřete navíc Pro zákazníky, kteří nechtějí hradit poplatky za dobírku a rádi využijí možnost více ušetřit, máme. Zahradní ohniště dobře poslouží jako stylový zdroj světla a tepla nejen na zahradě.


Nově přehlednější a rychlejší. Vyberte si z desítek produktů to nejlepší venkovní ohniště právě pro vás. Nabízíme ohniště různých designových variant, která posezení zkrášlí, místo toho aby zničila Váš okrasný trávník. Kovová přenosná ohniště na zahradu jsou bezpečná, praktická a vykouzlíte s nimi stejné dobroty jako s grilem.


Cadac, Napoleon, Lucifer. Přenosné ohniště najdete na Gril. Patříte-li k lidem, kteří věnují velkou pozornost vzhledu své zahrady, pak je venkovní ohniště varianta právě pro Vás. Kadai je originální ohniště a gril kolem kterého mohou všichni společně vařit a pak si užívat oheň a jeho sálající teplo dlouho do noci. Užijte si venku otevřený oheň bez nutnosti kopání díry, obložené kameny.


Nemusíte složitě vyhrabávat ve svém pracně upravovaném trávníčku jámu, když si chcete vychutnat posezení u ohně. Všechny produkty vyrábíme ručně v naší kovářské dílně – Kovářství Diviš. Grily a ohniště navrhujeme tak, aby z Vašeho grilování vytvořily výjimečný outdoorový zážitek. Venkovní přenosné ohniště kruhové. Ti méně zruční si mohou gril nebo zahradní krb koupit, ale pokud ve vás dřímá alespoň malá kutilská dušička, určitě ho zvládnete i svépomocí.


Grilovat a péct nemusíte samozřejmě jen na zahradě, můžete k tomu využít i větší balkon.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky