středa 25. března 2020

Průtokový ohřívač hakl

Kč s DPH Zobrazit detail. Průtokové ohřívače vody. HAKL ocelová fixační páska. Dokumenty na stiahnutie. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze.


Možnost výběru ohřívače podle příkonu a délky výtokového ramínka vodovodní baterie.

Okamžitý a nepřetržitý ohřev vody od min. Podsvícený dotykový displej s měřením celkové spotřeby elektrické energie a litrů vody jen podtrhují technickou vyspělost tohoto průtokového ohřívače vody. Elektrický průtokový ohřívač vody s hydraulickým spínáním a tlakovým provozem. Díky zesíleným spojům a elektronické řídicí jednotce zajišťuje bezpečný a léta trvající chod i při častém používání.


Teplota ohřáté vody (výstupní) je závislá na teplotě vstupní vody, která kolísá v závislosti na ročním období a od nastaveného průtoku vody. Malý elektronicky řízený průtokový ohřívač s ovládáním teploty na předním krytu. Vyspělá řídící elektronika udržuje zvolenou teplotu vody i při změnách průtoku.


Svým konstrukčním řešením a rozměry je přímo určen na odběrové místo: kuchyňský dřez, umyvadlo, sprcha a pod. Je vhodný i jako doplňkový zdroj teplé vody např.

Výkonný průtokový ohřívač pro montáž pod umývadlo. Potřebujete si na chatě či chalupě zajistit teplou vodu? Oproti zásobníkovým ohřívačům, tedy. I přes malé rozměry nabízí překvapivě rychlý ohřev vody během několika sekund. Absolutně nepoužitelné.


Tento přístroj jsem si nechal nainstalovat místo ní elektrikářem a instalatérem. Musel se kvůli tomu udělat nový přívod elektřiny i vody. Tento ohřívač vody v sobě nezadržuje vodu, ale ohřívá ji při průtoku, tedy jen tehdy, když ji potřebujeme. Je úspornější, než zásobníkový ohřívač , který stále udržuje teplotu vody. Návod na obsluhu Obsluha elektrického průtokového ohřívače vody je velmi jednoduchá.


Doporučená vzdálenost ohřívače od vodovodních baterií by neměla přesahovat 5m. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Nemusíte tedy pořizovat bojler a neustále ohřívat vodu do zásoby ani čekat, až se další ohřeje, pokud byla spotřebována. Elíz EL- průtokový ohřívač - kW s kohoutkovou baterií stupňový ZBOŽÍ Z VÝSTAVKY - DROBNÉ ODŘENINY NA BATERII, VŠE FUNKČNÍ el51vzorek. Skladem, ihned k odběru ks.


VÝPRODEJ VZORKU - POUZE KUS.

Je naším přáním, aby Vám náš výrobek dlouho dobře a spolehlivě sloužil. Při obsluze ohřívače je nutno dodržovat určité zásady. Tento průtokový ohřívač nepotřebuje samostatné elektrické připojení, stačí jej pouze zapojit do zásuvky. Finální teplota ohřáté vody je vždy závislá na nastaveném. Na objednávku Značka: Hakl.


UPOZORNĚNÍ: Toto zboží je dokompletováváno přímo v našem provozu podle požadavku zákazníka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky