úterý 17. března 2020

Varic na plyn

Varic na plyn

V naší nabídce najdete vařiče předních evropských výrobců s dlouholetou tradicí. Garantujeme spolehlivost a dlouhou životnost. Upozorňujeme, že každý stolní nízkotlaký vařič na propan butan v této kategorii, musí být připojen k propan butanové lahvi přes regulátor tlaku plynu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Varic na plyn

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je vybavený priestorom pre umiestnenie kartuše, ku ktorej sa pripája.


Všetky pripájané plyny musia spĺňať požiadavky pre normu STN EN 417. Svěřte se do rukou specialisty na dům, byt, zahradu a volný čas. Vařič je opatřen prostorem pro umístění kartuše CP2(220g), ke které se připojuje. Informace o konverzích a nákupním chování používáme anonymně k analytickým účelům pro zlepšení služeb pro Vás zákazníky.


Varic na plyn

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Variče na sklade dokážeme doručiť už v deň objednávky! Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb.


Reklamácie do € vyriešime rovno na mieste. Naša zákaznícka podpora je tu pre. S vařičem Jetboil Flash velmi rychle připravíte vroucí vodu ( na čaj, kávu nebo pro zalití dehydrovaného jídla), a to téměř za jakýchkoliv podmínek. Campingovy varic na plyn. Univerzální vařič jak pro běžnou turistiku, tak i pro horolezecké výstupy nejvyšší úrovně.


Další možností připojení je velké nádoby na plyn pomocí ventilu na boční straně, je však nutné použít hadici s regulačním ventilem (není součástí balení). Veškeré připojované plyny musí splňovat požadavky pro normu ČSN EN. Palivo pro vařič na tuhý líh.


Lze jej také použít pro roztápění kamen nebo krbů. Robustní vařič na zemní plyn v retro designu je vyráběn firmou CF PARKER již několik desetiletí, změny jsou pouze ve stále vyšší kvalitě zpracování díky moderním výrobním linkám a vyššímu důrazu na bezpečnost. Lisovaná ocelová konstrukce a víko vařiče jsou smaltovány, vařič je vybaven hořáky s hliníkové. Prodam krasny cisty a zachovaly karavan hobby de luxe 5s novou stk a zanovnim predstanem.


Vse plne funkcni dvakrat rozkladaci sezeni na spani, plus uzaviratelna loznice. Kuchynska linka se spotrebici. Lednice trojkombinace plyn 12v a 220v varic a drez. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Plynove topeni trumatic. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Dom a záhrada - Varic na bazár.


Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky