pondělí 30. března 2020

Teplovzdušný kotel

Teplovzdušný kotel MultiBio pracuje automaticky. Obsluha pouze doplňuje palivo a odebírá popel. Popel je možné odvádět automaticky, dle provedení kotle. Topení do dílny a do haly.


Nejlepší kotel na trhu,kvalitní výroba. Tichý chonepotřebujete žádný hlučný kompresor,před.

Kotel s teplovzdušným výměníkem, topným ventilátorem a se zásobníkem o objemu 1mna spalování drobného dřevního odpadu, do velikosti částí paliva 30x50x30mm a vlhkosti. Zaujal vás tento teplovzdušný kotel ? Máte dotazy nebo si chcete domluvit osobní schůzku? Nebo se obraťte přímo na: Ředitel Jaromír Eisman DiS.


Srovnání cen a vlastností teplovzdušných kotlů. Topné oleje a naše legislativa. Nyní se mohou využívat jen certifikovaná paliva a my Vás touto změnou chceme provést a odpovíme Vám na otázky proč se nemůže topit vyjetým olejem a jaké topné oleje smíte používat.


Get without the ads.

Skip trial month free. Tato kamna jsou určená pro dálkový rozvod tepla a lze je umístit i mimo vytápěný prostor (kotelna a pod.). Tento typ kamen je kompletně opláštěn a vybaven radiálním ventilátorem, který vhání vzduch do spodní části kamen.


Ohřívač vzduchu PASAT kW teplovzdušný automatický kotel. Kotel MultiBio dosáhl jako jediný v Evropě certifikaci v emisní třídě pro spalování směsi rostlinných a dřevěných pelet. A - plynový kotel typu TURBO.


A s průtokovým ohřevem teplé vody (verze turbo) POSLEDNÍ 2KS SKLADEM V ČR! Prohlédněte si produkty ROBUR – řešení pro průmyslové vytápění, adiabatické chlazení nebo plynová tepelná čerpadla. Již od samého začátku vyrábí a na trh dodávají výrobky té nejvyšší možné kvality, což v současné době oceňují nejen domácnosti v Čechách a na Slovensku, ale i nároční spotřebitelé ze sousedního Německa. Taktéž jsme vyvinuli teplovzdušný pyrolizní kotel Pyrotel15TE o výkonu 15kw do vzduchu.


Na tento kotel nepotřebujete rozvody ústředního vytápění a radiátory. Prostory vytápí vyfukováním horkého vzduchu. Je schopen otopit až 200mprostoru. Není náročný na tah komína,stačí nízký komín o pr 150mm.


Tepelný výkon - kW. Piliny, hobliny, štěpky a odřezky je nutné spalovat spolu s většími poleny. Obsah násypky stačí na - hodin běžného provozu kotle.

Kotel na dřevo a biomasu je ideální pro levné ekologické vytápění Vašeho domu, bytu nebo chaty. Jednoznačně opět použijeme teplovzdušný kotel Multibio. Zavrhli jsme vytápění plynem, ale i uhlím.


Multibio je již při instalaci, kde investicí je jen kotel a komín, odpadají rozvody teplé vody v radiátorech a stavba kotelny. Také na palivu dokážeme ušetřit cca nákladů. Nabízíme teplovzdušný kotel Fiedler 1MW včetně sušárny BS-komplet s dohořívací komorou, cyklonem a elektrorozvaděčem. Konvektory jsou topná tělesa určená k zabudování do interiéru místností, kde je můžete použít například do podlah, soklů nebo parapetů. Ve Vaší domácnosti můžete tak efektivně topit a zachovat si tak jedinečný design interiéru.


Aby bylo možné přímo v kotli využít i teplo ze spalin, které vzniká při jejich kondenzaci, jsou na výrobu výměníku využity ušlechtilé a lehké materiály (ušlechtilá ocel, slitiny mědi, slitiny hliníku a hořčíku), takže se kotle běžně vyrábějí jako závěsné (ale k dostání jsou i stacionární).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky