pátek 27. března 2020

Ria vlozky

S vůní a jemně hedvábným povrchem tě nic nerozhodí, ať jsi doma nebo venku. Hodnocení produktu:. Ria Ultra Normal Plus Odour Neutraliser s křidélky, jsou dámské ultra tenké vložky s hedvábím, a technologii neutralizující pachya s přídavkem pravého hedvábí a vitaminu E. Ria vložky mají nabídku o něco menší, avšak dostačující. Jsou tenké a na dotek příjemné. Konečně Ria ultra také v provedení na noc!


Ria vlozky

Musím říct, že léta jsem používala hlavně Always a Ria spíš doplňkově. Jakkoliv jsem u Ria vždycky oceňovala příjemnější povrch než u Always, u alwaysek jsem seznávala o něco lepší absorpční vlastností - a hlavně byly dostupné také v noční variantě. Ria Classic Singles Normal Plus jednotlivě balené dámské vložky s křidélky a jemným povrchem. Díky bočním drážkám, které spolehlivě odvádějí tekutinu do jádra vložky, se budete cítit po celý den jistě.


Ria Classic Normal bez křidélek pro normální menstruaci, Normal Plus s křidélky pro. Extra tenké intimky s příjemnou vůní a ochrannou fólií pro pocit svěžesti každý den. Extra tenké provedení odpovídá současným požadavkům a trendům v oblasti slipových vložek.


Ria vlozky

Ria Intim nabízí komfort, jistotu a diskrétnost každý den. Příjemný pocit zajišťuje hedvábně jemný povrch z netkaného textilu a tvar přizpůsobený tělu. Produktová řada obsahuje varianty Ria. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Seznamte se s výrobky dámské hygieny značky RIA , které se dokonale přizpůsobují potřebám vašeho těla, a užijte si jejich diskrétní ochranu. Osobně jsem si oblíbila především vložky Ria Odour Neutraliser, které mají jemnou vůni a účinně pohlcují nepříjemný zápach charakteristický. Výrobky RIA jsou vyvíjeny s ohledem na vaše maximální bezpečí a jedinečný komfort, a to jak během menstruace, tak mimo ni. Ria tak připravila příručku MENstruace, která poskytuje základní informace formou stravitelnou i pro mužské publikum.


Ria vlozky

Nesuplujeme hodinu biologie, stručně a otevřeně vysvětlujeme, co by měl dnešní teenager vědět o menstruaci, jak ji přežít a jak být své partnerce oporou,“ dodává Pechanová. Doprava do hodin, nad 50Kč zdarma! Skladem máme značkových produktů od Kč. Extra savé jádro poskytuje komfort a pocit bezpečí. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Vložky dámské Ria za akční ceny #128176;. Další slevy dámské hygieny a holení na Kupi. Vylepšené absorpčné jadro, ochrana pred zápachom, jemná povrchová vrstva – to sú vložky Always alebo Ria.


Potrebnú ochranu pred pretečením i počas noci vám poskytnú vložky s predĺženou dĺžkou. Vyskúšajte vložky Always Ultra Night alebo Oasis Super Plus. Slipové vložky s obláčkovou ražbou Ria.


Intimky, nebo-li slipové vložky, jsou tenké vložky, které jsou speciálně uzpůsobené pro každodenní nošení. Obvykle se používají na konci menstruace, kdy již není krvácení tak silné a žena tzv. Všechny informace o produktu Hygienické vložky Ria dámské hygienické vložky bez křidélek Air Active Normal Duopack ks, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Ria dámské hygienické vložky bez křidélek Air Active Normal Duopack ks.


Dámské vložky Ria Ultra za akční ceny #128176;.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky