úterý 24. března 2020

Pytlované uhlí

Uhlí už do sklepa skládat nemusíte! Snadná manipulace s pytlem i paletou, čistá práce i skladování. Kovářské pytlované černé uhlí vyniká nízkým obsahem síry, dobrým spalováním s optimální spékavostí.


Pokud se rozhodnete pořídit si u nás balené uhlí , nemusíte již navštívit žádné uhelné sklady. Pytlované hnědé ledvické uhlí , ořech 8Kg – doprava zdarma.

BALENÉ UHLÍ , PYTLOVANÉ UHLÍ Olomouc. Levné uhlí je základní, tradiční surovina používaná převážně v energetice a na topení. Uhlí se těží buď povrchovou těžbou (hnědé uhlí ) nebo hlubinnou těžbou (černé uhlí ). Z celosvětového pohledu se asi elektřiny vyrobí spalováním uhlí. Cena uhlí je pochopitelně. Balené černé uhlí pro klasická kamna 8Kg Doprava zdarma.


Palivo je určeno pro klasické kotle na uhlí a kamna. Pytlujeme brikety, bílinské uhlí ořech kostku, ořech (do automatických kotlů) na přání můžeme napytlovat i jiný druh z našeho sortimentu.

Pro naše zákazníky zajišťujeme dopravu pevných paliv, skládání uhlí dopravním pásem, skládání uhlí včetně donášky uhlí a to především pro okres Brno venkov a Brno město. Naše společnost je na trhu více jak let. Složení pásovým dopravníkem Koks i hnědouhelné brikety. Zabýváme se prodejem a rozvozem pevného paliva, nově sypaného štípaného DŘÍVÍ a kulatiny.


Paleta obsahuje od každého druhu pytlů po kg. Nabízíme hnědé a černé uhlí , koks, německé hnědouhelné brikety a doplňkově i pytlované dřevo a svazkové brikety. Deláme dodávku nebo prodej uhlí. Jste z Frýdlantu nad Ostravicí nebo okolí Frýdku- Místku?


Navštivte uhelné sklady Piskořová. Bylo ověřeno samotnými zákazníky, že tato změna technologie překládky uhlí přinesla snížení mouru až o. Všechny vozy rozvážející uhlí jsou navíc vybaveny vykládacími pásy pro rychlé a bezpracné uložení paliva přímo do sklepa či kolny. Potřebujete černé uhlí , koks či dřevěné brikety? MJ tepla i nižší cena – menší nároky na skladovací prostor – nepráší jako. Velká jarní Akce na černé uhlí – proč topit černým uhlím a jeho výhody?


Bílina, úpravna Ledvice - pytlované uhlí ořech pro automatický kotel, pytlované uhlí ořech pro klasický kotel a kamna na tuhá paliva. Naše firma paliva-mareš Vamberk nabízí prodej pytlovaného, baleného hnědého uhlí z produkce Severočeské doly a. Most a Ledvice v regionu Louny a Slaný. Dále jsou v naší nabídce brikety a palivové štípané dříví.

Možnost vlastního odběru uhlí do vozíku. Dále nabízíme pytlované třísky z tvrdého dřeva. Uhelné brikety ,,bal. Specializujeme se na prodej pevných paliv, černého a hnědého uhlí , briket, koksu, dřeva na zátop.


Prodávající ve smyslu ust.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky