úterý 3. března 2020

Romotop oslo

Ve standardu je možné zapojení horního nebo zadního odvodu spalin. A wide range of models and different tile variations ensure all your requirements and expectations are met. Krbová kamna vám v případě zájemu zapojíme a namontujeme.


Malá krbová kamna rustikálního vzhledu. Možnost zapojení horního nebo zadního odvodu. Krbové kachle OSLO Malé krbové kachle rustikálneho vzhľadu OSLO s výkonom, ktorý Vám zabezpečí tú pravú tepelnú pohodu.

V štandarde je možné zapojenie horného alebo zadného odvodu spalín. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Díky sekundárnímu přívodu vzduchu je sklo dvířek omýváno a tak nedochází k usazování nečistot.


Regulaci primárního a sekundárního. Vašemu očekávání a Vaší fantazii v žádném směru. Romotop OSLO alternatívy - Heureka. Rozsah výkonu 5-kW. Vše ukážeme a společně prvně zatopíme.


Plieninis korpusas užtikrina, kad patalpa bus prišildoma labai greitai.

Lengvai reguliuojamas degimo intensyvumas. Toks sprendimas garantuoja aukštą. Pozitivem těchto kamen je přívod sekundárního vzduchu, díky kterému je sklo dvířek omýváno, a tak nedochází k usazování nečistot.


Tyto malá krbová kamna rustikálního vzhledu nabízejí regulaci primárního a sekundárního. Predohrev sekundárneho vzduchu zaisťuje čisté sklo. Vášmu očakávaniu a Vašej fantázii v žiadnom smere.


Vysoká účinnosť a ekológia spaľovania je garantovaná viac ako rokmi skúseností a silným. Náhradní díly pro celou sérii krbových kamen Oslo 0 01B. Zadáním přesného názvu výrobku a jeho výrobního čísla pomůžete. Výkon je možné regulovat v rozmezí - kW, což je předurčuje pro použití v drtivé většině domů.


Průměrná spotřeba dřeva je kg za hodinu a díky tomu se nestanete otrokem přikládání. Tieto webové stránky sa používajú k poskytovaniu služieb, personalizácií reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním těchto webových stránok súhlasíte s používaním súboru cookie. VÁŠ PRODEJCE VARNÉ A TOPNÉ TECHNIKY HLEDAT. Košík je prázdný, pojďme ho naplnit!


Je možné volit mezi obklady z ručně vyráběné keramiky nebo přírodních kamenů. Majhna kaminska peč, ki vam zagotavlja pravo termalno udobje. Obveščamo vas, da zaradi trenutne situacije v državi preventivno zapiramo vrata, zato obisk naših salonov ne bo možen.


Z původní malosériové výroby krbových kamen se postupně v Suchdole nad Odrou vyvinulo pracoviště s moderním technologickým zázemím.

Výrobní proces s velkým podílem robotizace probíhá na 30. ROMOTOP - OSLO - Pločevina. Pružnost v dodávkách zákazníkovi je. Krāsniņas lielās sadegšanas kameras durtiņas Jums ļaus vērot dzīvas uguns liesmu spēles gluži kā plazmas TV ekrānā.


Kamna BERGA - keramika v modré matné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky