čtvrtek 19. března 2020

Rmutové čerpadlo

Rmutové čerpadlo

Rmutové samonasávací čerpadlo z nerez oceli pro čerpání kapalin s pevnými částicemi, rmutu, matolínů nebo čistých kapalin v potravinářském průmyslu s možností reverzace. Těleso čerpadla je z nerezové oceli, rotor je z potravinářské pryže. Rmutová souosá (koaxiální) čerpadla, Sortiment, Liverani.


Rmutové čerpadlo

Souosé rmutová čerpadla s motorem na čerpání hustých látek, potravinářských a vinařských tekutin. Je možné je použít pro čerpání: vína a oleje, mléka a mléčných výrobků a potravin, kosmetiky a farmaceutických výrobků, v chemickém průmyslu, zemědělství apod. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI. Súosé rmutové čerpadlá s motorom na čerpanie hustých látok, potravinárskych a vínárskych tekutín.


Liverani, viacstupňové rmutové čerpadlo na olej, potravinárské tekutiny, kvapaliny s obsahom pevných látok. V Výkonné elektrické kalové čerpadlo vhodné i pro náročné kapaliny s většími pevnými částicemi do milimetrů. Tato odstředivá potravinářská bronzová a nerezová čerpadla jsou určena na přečerpávání řídkých kapalin v potravinářství, kde je nutno zajistit kvalitu přečerpávané kapaliny. Tato čerpadla jsou samonasávací za předpokladu, že sací potrubí je opatřeno sacím košem nebo zpětnou klapkou v případě nátoku kapaliny do čerpadla nemusí být sací potrubí.


Rmutové čerpadlo

Jak už název napovídá, potravinářská čerpadla jsou naprosto nezbytná pro bezproblémové fungování přečerpávacích procesů v potravinářském průmyslu. V dobrém technickém stavu. Nové gumové kola a ucpávka. Navštivte největší a nejnavštěvovanější vinařský bazar v České republice.


Obsah je chráněn autorským zákonem. Ze sklepního hospodářství prodám potravinářské čerpadlo vhodné na rmut, víno nebo jakoukoliv jinou tekutinu třeba vodu do cisterny. Pravý levý chod (zpětný, reverzní), průměr hadic mm, plně funkční spolu s hadicemi.


Rmutové čerpadlo

Záleží do jakého prostředí čerpadlo potřebujete. Prodám nové ,nepoužité nerezové rm. Při výběru vhodného čerpadla si pozorně přečtěte, na jaké kapaliny je čerpadlo určeno. U některých typů jsou přiloženy technické listy, kde jsou uvedeny kapaliny, které lze s konrétnym čerpadlem přečerpávat.


Také víme na požádání přizpůsobit ucpávku. Ponorné kalové čerpadlo je na rozdíl od povrchového kalového čerpadla schopné ponořit se až na dno septiku nebo bazénu, a odčerpat nežádoucí vodu či splašky. Ponorná kalová čerpadla – benzínová nebo elektrická? Rmutové čerpadlo Velký průměr rotoru a nízký počet otáček umožňuje šetrnou přepravu čerstvého hroznového rmutu nebo vykvašeného rmutu z červeného vína.


Výkon je přizpůsoben odzrňovacímu stroji. LEWA je se svými čerpadly a systémy partnerem výrobců a firem zabývajících se výstavbou výrobních závodů v potravinářském průmyslu v procesech jako homogenizace a disperze, ale také v dalších zpracovatelských činnostech v potravinářském průmyslu. MONO PM-je stroj nejvyšší kvality a zákazník tak může počítat se záručním i pozáručním servisem. Jak vybrat kalové čerpadlo ? K odčerpání silně znečištěné vody, fekálií či splašků z jímek, septiků, výkopů nebo zatopeného sklepa budete potřebovat kalové čerpadlo.


Podle čeho se při jeho výběru řídit a jak pořídit takový stroj, který vám za investované peníze poskytne maximální možný výkon? Johnson na dvoukolovém podvozku s el. O ceně možno jednat - případně vyměním za nerez tank s plovoucím víkem. Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů v kategorii Zahrada bazar: čerpadlo.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky