středa 5. června 2019

Korado klasik r

RADIK KLASIK – R is a steel panel radiator in KLASIK version modified for a quick replacement of cast-iron or steel column radiators with a connecting pitch of 5mm. The height 5mm guarantees its easy fitting in place of the old radiator. RADIK LINE KLASIK - R model is a LINE panel radiator with flat front panel modified for swift replacement of cast-iron or steel sectional radiators with a connection pitch of 5mm. Height H = 5mm guarantees its problem-free fitting in place of the old radiator.


It allows for left or right side connection to the heating system distribution.

Výška H = 5mm zaručuje jeho bezproblémovou montáž na místo starého radiátoru. Svou konstrukcí je RADIK KLASIK určen pro otopné soustavy s nuceným nebo samotížným oběhem. Ze zadní strany modelu RADIK KLASIK jsou přivařeny dvě horní a dolní příchytky. Панелно отоплително тяло за реконструкции. Моделът radik klasik – r е панелно отоплително тяло в изпълнение klasik приспособено за бърза подмяна на глидерните чугунени или стоманени радиатори със свързваща стъпка 5мм.


Моделът radik line klasik – r във версия plan представлява радиатор с гладък челен панел, подходящ за подмяна на глидерните чугунени радиатори със свързваща стъпка 5mm. Model RADIK KLASIK - R.

Височината h = 5mm гарантира. Radik Klasik R panelový radiátor pre rekonštrukcie Popis. Nabízíme široký sortiment typů a rozměrů pro váš domov za akční ceny. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Radiátory KORADO jsou určeny k montáži do otopných soustav ústředního vytápění budov s nejvyšším přípustným provozním přetlakem MPa, ve kterých se používá jako teplonosná látka voda nebo vodní roztoky o nejvyšší přípustné provozní teplotě nižší než 1°C. Skladem - pět a více ks. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Deskové otopné těleso pro rekonstrukce s hladkou čelní deskou. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Korado Klasik typ R 20. The RADIK KLASIK – R model is a steel panel radiator in KLASIK design, modified for swift replacement of cast-iron or steel sectional radiators with a connecting pitch of 5mm.


The height H = 5mm guarantees its problem-free fitting in place of the old radiator.

Hodnocení produktu:. Nabízíme prodej komponent a výrobků z oboru topení, solárního ohřevu, vodovodních instalací, sanity a vybavení koupelen. KORALINE LD Exclusive was designed for premises intended for relaxation. The bench is fitted with a covering desk that can withstand static load without problems and is also suitable to sit on. Attention, the covering desk must be ordered separately.


The desks are positioned on the convector and fixed to the convector structure. Prodej radiátorů Klasik R za skvělé ceny. Důvěřujte odborníkům na Topenilevne.


Poradíme s výběrem, rychle vyexpedujeme a provedeme i výpočet potřebného výkonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky