čtvrtek 13. června 2019

Protherm panther condens 25 kko

Protherm panther condens 25 kko

Panther Condens Vysoká účinnosť Plynové kondenzačné kotly. Voda v zásobníku je prednostne nahrievaná vykurovacou vodou so zvýšeným výkonom kotla až na 36kW. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Kotel řídí celou sestavu a vše se nastavuje na ovládacím panelu kotle. Zásobník je v tomto provedení zavěšený vedle kotle.


Hodnotenie produktu:. Svoje postavenie si získala hlavne ako výrobca kvalitných a spoľa. Kotel na vytápění zajišťuje teplou vodu přes třícestný ventil s vysokým výkonem.


Elektronická regulace e - bus zajišťuje plynulou modulaci výkonu, čímž pomáhá k šetření plynu. Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami. The heating boiler provides hot water through a three-way high performance valve.


Electronic regulation of the e-bus ensures smooth power modulation, helping to save gas. Possibility to connect thermolink equithermal. Sestava je dodávána včetně krycího panelu trubek a propojovacího NTC kabelového čidla kotle a bojleru.


Kotol na vykurovanie zabezpečuje teplú vodu cez trojcestný ventil s vysokým výkonom. Kondenzační kotel s připojením externího zásobníku (včetně zásobníku) pro přípravu TUV, s odtahem spalin - turbo. Portál, kde nájdeš vždy čo potrebuješ za naj cenu. Dosahuje přitom vysoké účinnosti až 10.


Kotel lze považovat za ekologické zařízení, dokládá to 5. NOx a také energeticky účinný přístroj, důkazem jsou dvě známky A za účinnost při. Kotol je plne pripravený na pripojenie zásobníka vrátane snímača teploty. S touto chybou to fungovalo asi mesiace. Raz išiel deň, potom dní alebo vypadol krát denne. Výkon: - 2kW Nerezová spalov.


Protherm panther condens ako má. PANTHER CONDENS -30KKO - Náhradní díly pro plynové kotle e-shop. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Protherm panther condens 25 kko

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Fórum Kúrenie, vetranie a klimatizácia. Dobrý den chcem sa spýtať ako má fungovat takyto kotol. Systémové kondenzační kotle s možností ohřevu TV v externím zásobníku.


Modulačný rozsah výkonu kotla 9-2kW. POZOR tento model se nedoporučuje se instalovat v místech s extrémně tvrdou vodou. Dostupnost: Do dnů: Číslo produktu:.


Závěsný systémový kotel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky