čtvrtek 6. června 2019

Nezavisle topeni do auta

Vítejte na e-shopu firmy PH-MOTOR. Nabízíme nezávislá topení Webasto, Eberspächer, Planar a Defa. Pokud chcete vyzrát nad námrazou a při vstupu do svého vozu si užívat příjemné pokojové teploty, pořiďte si společníka, kterým je právě nezávislé topení z našeho e-shopu neztop. Zboží zasíláme na Slovensko i do Evropy.


Nezavisle topeni do auta

Jaké výhody nezávislé topení přináší: Už nikdy žádné škrábaní zamrzlých oken, sníh a led roztaje ještě dřív než přijdete k autu. Nezávislé topení pro váš vůz. Protože nezávislá topení Webasto jsou skutečně všestranná, pokud jde o příjemné klima! Je něco příjemnějšího, než nastoupit do vyhřátého auta za chladného a mokrého či sněžného dne a vyjet na cestu s dobrou viditelností? V následující recenzi se dozvíte, které topení do auta bude nejlépe vyhovovat vašim potřebám.


Srdcem každého takového topení je spalovací komora do které je pomocí ventilátoru vháněn spalovací vzduch, který je míchán s benzínem či motorovou naftou přiváděnou z nádrže vozidla pomocí výkonného palivového čerpadla. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Ventilátor do auta na ohebném kloubu, nastavitelný do mnoha poloh, napájení 12V.


Uchycení přímo do CL zásuvky. Ravmojim snom bolo mat nezavisle kurenie, po cca 10min prve naznaky tepla z kurenia, proste tvrda realita zima Potom som kupil Auris kombi benzin 1. Now including HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, and much more. Nepředehřívá motor a tepelný okruh vozu, což je to, co chcete, než vyrazíte v zimě(aby se i auto mělo dobře – menší spotřeba a opotřebení motoru hned po vyjetí).


Nezavisle topeni do auta

Teplovzdušné tak do karavanu na dlouhodobé stání či stavební buňky a tak. Nezáleží na palivu, takže může být naftové i benzínové. Topení jde nainstalovat do jakéhokoliv auta.


V chladícím okruhu motoru je instalováno topné těleso. Prodam nove horkovzdusne naftove topeni (bufík) znacky Vevor o vykonu 5kw vcetne veskereho prislusenstvi potrebneho pro montaz (vse tak jak je na foto vcetne dalkoveho ovladace). Teplo vzniká spalováním směsi nafty a vzduchu.


Thermo Top Eco Rýchle, výkonné, elektrické. Na rozdíl o jiných druhů topení, jako je plyn nebo dřevo, je toto naftové topení nejbezpečnější způsob, jak se ohřát. Elektrické nezávislé kúrenie je integrované do chladiaceho okruhu vozidla.


Obsah balení: Topný agregát podložka pro usazení agregátu externí nádrž 10l podávací čerpadlo naftový filtr sací a výfukové potrubí výfukový tlumič hadice a koncovka rozfuku hadičky pro rozvod nafty montážní sada manuální ovladač český a anglický manuál. Představa, která vás doslova zahřeje. Tedy přijít v pošmourné chladné ráno do vytopeného vozu.


Tento komfort má několik podob a variant, zároveň se ale nejedná o žádnou novotu. A co víc, v prvovýrobě je čím dál tím dostupnější, na což musí reagovat i společnosti zabývající se dodatečnou montáží. Zlín provádí opravy a montáže klimatizace do.


Svými obrysovými rozměry snese Planar 2D srovnání s topnými zařízeními jiných značek, a vzhledem k standardním místům pro uchycení se dá vyměnit za topná zařízení jiných značek, pokud je jejich. Montáž a servis přídavného nezávislého teplovzdušného a teplovodního topení. Dodatečnou montáží a servisem přídavných nezávislých topení světoznámých výrobců EBERSPÄCHER, ATESO, WEBASTO se zabývá profesionální firma TOP SERVIS – Holan s. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.


Zlín - klimatizace do auta , transportní chlazení, nezávislé topení do auta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky