pátek 28. června 2019

Hotel záložna litovel

Café restaurant Záložna se nachází v secesní historické budově na náměstí Př. Restaurace nabízí širokou nabídku Litovelského piva, jídel, nápojů. Provozujeme restauraci s kapacitou hostů, letní terasou pro hostů a salónek pro 25. V pracovních dnech podáváme denní menu dle aktuální nabídky.


Featuring free WiFi, Mlynice Litovel offers massages on request. Hotel Záložna, Litovel. Steaková masa připravujeme v těchto úpravách: Rare (rér) –. Originally there were two buildings, one was a restaurant and a hotel and the other one was a bank. Nabízí ubytování s Wi-Fi zdarma. Letiště Brno-Tuřany je vzdálené km.


Cholina is a quiet village not far from Litovel. V letních měsících zahrádka. K dispozici salonek pro pořádání soukromých akcí, oslav. At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads.


Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Navigovat. Jaromír Vavrouch - VIMEX, Václav Sedláček, HOTEL ZÁLOŽNA , Ladislav Dolezel, Litovelská. North Moravia and Silesia.


Aktuální polední menu, kontaktní údaje a otevírací doba. The restaurant earned 4. Be ready to pay CZK 1- 3for a meal. Tourist information portal for the Olomouc Region.


New experience in Moravia. Filmy a seriály ZDARMA. Nejnovější dobré filmy. Novinky v kinech a na DVD. Mikroregion Litovelsko, nám.


Městský klub v současné době provozuje také svou VÝSTAVNÍ SÍŇ, kde se především prezentují výtvarná umělecká díla studia ATELIERfotografů a výtvarníků působících v městě Litovli, jeho regionu a nebo z jiných měst ČR. Our map displays the areas and neighborhoods around all Litovel hotels so you can see how close you are from landmarks and attractions, and then refine your search within the larger area. Cafe restaurant Záložna. V nabídce pivo Litovel.


V Litovli jdete na jistotu, protože s námi vybíráte z těch nejlepších restaurací. Víme, kde na vás čekají ty nejlepší speciality z vámi vybrané kuchyně. Ano, takhle jednoduché to je!


Celkově zrekonstruovaný hotel Záložna sídlí v obci Sněžné, v okresu Žďár nad Sázavou. Pohodlné ubytování je rozděleno do dvou kategorií. Poskytujeme ubytování až pro osob ve pokojích, které mají rozmanité dispozice a charakter.


V restauraci pro vás vaříme pokrmy po celý den, Podoba menu především odkazuje na kvalitní českou kuchyni s významným zastoupením zvěřinových specialit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky