úterý 11. června 2019

Fermentační nádoba

Vyrobeno z robustního bílého potravinářského polyetylénu. CK FERMENTAČNÍ NÁDOBA GRAINFATHER PRO EDITION. Spodní průměr nádoby 3cm. S fermentační nádobou může vaše fermentace probíhat s minimálním rizikem kontaminace a se 1 kontrolou potřebných teplot.


V tomto kotli to kvasí – a to je moc dobře!

Kvalitní fermentační nádoba RCBM-45CFC výrobce profesionálního gastronomického vybavení Royal Catering je ideálním zařízením pro hobby pivaře a ambiciózní mladé vinaře, ale je rovněž vhodná pro profesionální použití. Nerezová fermentační nádoba 50l s kvasnou zátkou. Jedná se o tradiční technologii výroby typického českého ležáku.


Tento fermentor je určen pouze pro proces primární kvašení mladiny bez tlaku, nikoli pro sekundární kvašení pod tlakem. Otevřené kvašené kádě se doporučují zejména pro. Kořenicí směs: 1g strouhaného zázvoru, ml rybí omáčky, ml ústřicové omáčky, ml sójové omáčky, palička třeného česneku, svazek nadrobno nasekané jarní cibulky, lžíce třtinového cukru, lžička mletého chilli, lžíce soli. Jednoduchá fermentační netlaková nádoba - plastový PE sud litrů pro hlavní kvašení piva - primární fermentraci mladiny, k pivovarům Speidel Braumeister.


Otevřená fermentační nádoba s použitelným objemem 1litrů pivní mladiny.

Tyto fermentační nádoby je možné trubice kvašení vzájemně propojit a vytvořit tak kvasnou kolonu. V takovém případě je nutné v horní části vyvrtat přesný otvor pro trubici kvašení. Nádoba je vyrobena z velmi kvalitního pevného a přitom pružného plastu a má samozřejmě atest pro styk s potravinami.


Plastová nádoba o objemu l, určená na přepravu vína, džusů, mléka, piva i oleje, ale i na kvašení zeleniny. Barel je opatřený šroubovacím víkem s ventilem pro únik plynů při kvašení, uchem na přená. Konická fermentační nádoba (dále jen Fermentor), umožňuje primární a sekundární fermentaci v jedné nádobě. Ušetříte až času a úsilí při výrobě vašeho oblíbeného nápoje. Díky velkému krytu je vyčištění fermentoru velmi jednoduché a je možné vyčistit i těžko dostupná místa, jako jsou ventily, aniž.


Pro fermentaci většího množství piva d oporučujeme Speidel kvasící nádrž z nerezové oceli. Speciální 3D zrcadlový leštěný povrch usnadňuje čištění. Pro výrobu piva spodním kvašením ve dvouplášťovém provedení s možností chlazení.


V případě objednání dalšího zboží s fermentační nádobou toto nesmí dle spedičních podmínek. Toto zboží je zasíláno spedicí bez nároku na reklamaci. Prosíme, zkontrolujte si stav zboží při přebírce. Plastová nádoba na fermentaci – kvašení – piva nebo vína i dalších produktů má na obou stranách stupnici kapacity obsahu.


Součástí je spodní stáčecí ventil a dobře těsnící víko, nechybí otvor pro trubici kvašení.

Netlaková fermentační nádoba - nerezový cylindrokónický tank s objemem litrů pro hlavní kvašení piva, pivní mladiny, k pivovarům Speidel Braumeister. Tato speciální polyethylénová fermentační nádoba ve tvaru vejce byla navržena podle tzv. Díky jejímu oválnému tvaru procházejí kvasinky rovnoměrně celým objemem kvasící mladiny, takže proces kvašení je opravdu jemný a úplný. Dobrý den, prosím o radu. Je lepší fermentační nádoba se šroubovacím užším hrdlem nebo nádoba s otvíracím víkem.


Předem děkuji za rady a vaše zkušenosti. Mám velký zájem jej vyrobit, avšak fermentační nádoby jsou velmi drahé. Hledala jsem alternativy i na internetu ale vůbec nic.


Cylindrokónické tanky - fermentační nádrže pro kvašení a dozrávání piva. Fermentační nádoba je vybavena samostatnou chladicí zónou, která může být individuálně nastavitelná a plně izolované. Zahrnuje CIP trubice a čistící hlavu.


Použité materiály a povrchové úpravy použít, závisí na zamýšleném specifikací aplikace a zákazníka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky