pátek 28. června 2019

Cylindrická vložka s knoflíkem

Bezpečnostní cylindrické vložky s knoflíkem. Knoflík je umístěn na jedné straně cylindrické vložky, a proto je nutné při nákupu uvést, zda má být na delší či kratší straně vložky, pokud se tedy jejich délky liší. EVVA bezpečnostní cylindrická vložka ICS s knoflíkem (RC 4) - unikátní bezpečnostní vložka s knoflíkem v bezpečnostní třídě s oboustranným klíčem a falešnými zářezy proti vyplanžetování. Nabízíme sortiment se jménem cylindrická vložka s knoflíkem.


Nedílnou součástí je zámek FAB, který zaručí dokonalé zabezpečení majetku.

Jednostranná cylindrická vložka , někdy zvaná půlvložka, umožňuje použití klíče jen z jedné strany. Najdeme ji u dveří, kde se nepředpokládá otevírání z druhé strany, tedy u dveří strojoven, úložných prostor a oken. Mosazné visací zámky pro zabezpečení dveří, vrat, skříní, mříží apod. Sériová vložka s veřejným profilem klíče keyOne X-pert je sériovou vložkou s veřejným profilem klíče. Pokud upřednostňujete dostupnost klíče a velmi příznivou cenu před dokonalou ochranou klíče proti neoprávněné výrobě klíčů, je tato cylindrická vložka právě pro Vás.


Pořiďte si u nás cylindrickou vložku s knoflíkem spolu se zámkem FAB pro dokonalé zabezpečení vašeho majetku. Nakupujte u odborníků, rádi vám poradíme!

Smyslem existence firmy Timex Trade s. Klademe důraz na kvalitu zpracování stejně tak jako na termín dodání a výslednou konkurenční cenu řešení. Povrchová úprava saténový nikl. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pokud vybíráte cylindrickou vložku s ovládacím knoflíkem (olivkou) z vnitřní strany, je důležité rozlišovat, který rozměr je vnější. Poradíme vám, která cylindrická vložka do dveří je nejlepší a jak ji správně. S ochranou proti odvrtání, vyhmatání. Tec RPE je inovativní systém sériových cylindrických vložek ideálně vhodný pro rodinné domy, bytovou potřebu, malé firmy, menší obchody apod.


Tento moderní systém je tvořen jednořadým 5-stavítkovým mechanismem (na každé straně, celkem tedy stavítky). Poskytuje ochranu proti nedestruktivní dynamické metodě bumping, ochranu stavítek proti vyhmatání planžetou a ochranu proti odvrtání. Zámková vložka je jedním z důležitých prvků pro uzamykatelnost dveří.


Vložka je certifikována pro 4. Zámkové vložky se vyrábí v různých rozměrech a při jejich pořizování je třeba přesně určit typ dveří, jejich šířku a také správně zvolit typ dveřního zámku. V kombinaci s dveřním zámkem tvoří zámková vložka jednoduchý mechanismus k zamykání i odemykání dveří.

Cenově dostupná stavební vložka. JAK POSTUPOVAT PŘI VÝBĚRU? V levém menu si můžete vybírat vložky buď podle délky délka vložek se měří od osy upevňovací šroubu na jednu a druhou stranu (kratší rozměr je jako první).


Cylindrická vložka FAB 100D. Na zakázku lze také vyrobit cylindrickou vložku s ozubeným kolem (nebo zubů) nebo ji vybavit prostupovou spojkou, kdy lze vložku ovládat i při zasunutém klíči z druhé strany. Zkrácená cylindrická vložka – sklep, vstupní brána Rozměr cylindrické vložky Ačkoliv správné a přesné změření parametrů cylindrické vložky zní na první pohled složitě, ve skutečnosti vám k tomu vystačí jen dodržení pár základních pravidel a správný rozměr získáte do pár minut. Klíč je patentově chráněn bezpečnostní kartou proti neoprávněnému kopírování. Zvýšená odolnost proti odvrtání, vyhmatání planžetou i metodou SG.


Dodáváno se třemi klíči. Baleno kus v krabičce. Vážení zákazníci, v klidu domova u nás můžete objednávat, náš e-shop přijímá objednávky bez omezení hodin denně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky