pondělí 9. prosince 2019

Výměník vzduch vzduch

RECUTECH je český výrobce vysoce kvalitních protiproudých tepelných výměníků vzduch - vzduch a dalších energii šetřících komponentů se sídlem v Pardubicích. Podle konstrukce teplosměnné. Ve společnosti Recutech všichni vědí, že klíčem k úspěchu je kvalita, ke které přistupují velmi zodpovědně.


Za společností stojí tým odborníků s léty. Kompletní jednotka tepelného výměníku pro montáž na stěnu připravená k okamžitému připojení, s regulací a digitálním ukazatelem teploty.

Ochlazený vzduch je pak přes podstavec vyfoukáván směrem k podlaze. Tím se omezuje mísení horkého a studeného vzdu− chu a současně se chladí podlaha půdy. Horký vzduch ohřívá ve výměníku kapalinu. Teplá kapalina je vedena do solárního. Dle praktického posouzení provozního znečištění rekuperátoru je nejšpinavější ten vzduch , který se odsává z objektu a nejčistější je ten, který se do něj vhání.


Stavět vlastní výměník rekuperátoru asi nemá smysl, pokud vám vyhoví parametry sériově vyráběných typů. Možná by to mělo smysl při zvýšených. Pro tepelná čerpadla vzduch - vzduch klikněte na záložku KLIMATIZACE ZDE.

V současné době se nejvíce používají tepelná čerpadla vzduch -voda díky jednoduché instalaci a nejmenší administrativní zátěži. Níže jsou popsány námi nabízená čerpadla vzduch -voda. Obojí vyžaduje hodně plochy i vysokou investici. Rekuperační výměník je srdcem každé rekuperační jednotky.


Zajišťuje zpětné získávání tepla z odpadního vzduchu a jeho předání vzduchu čerstvému. Nemusíte se bát, že se uvnitř výměníku vzduch smísí. Komory jsou odděleny tenkou membránou, přes kterou probíhá přenos tepla, ale vzduch se přes ni nedostane. Právě takové prodáváme!


Zavolejte nám - odborně Vám poradíme a nabídneme různé typy průmyslových výměníků. Rádi pro Vás provedeme návrh náhrady Vašeho stávajícího výměníku. Vašich požadavků a potřeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Pokud plánujete stavět nebo rekonstruovat dům, určitě už jste se zamýšleli nad způsobem vytápění. Ceny energií rok od roku rostou, a tak je výhodné vybrat řešení s co nejnižšími náklady. V posledních letech získávají na oblibě tepelná čerpadla vzduch voda.


Alternativu uvedeného řešení představují kompaktní zařízení, která lze umístit celá buď vně, nebo uvnitř budovy.

Při venkovním umístění prochází obvodovou zdí domu přívod elektrické energie k čerpadlu a tepelně izolované potrubí s topnou vodou. Výměník tepelného čerpadla voda- vzduch. Ve vnější jednotce je kompresor, ventilátor a výparník. Tepelná čerpadla vzduch - voda tzv.


Spoločnosť AXIMA sa behom viac ako rokov svojho pôsobenia na trhu stala jedným z hlavných výrobcov a dodávateľov jednosmerných napájacích zdrojov a nabíjačov trakčných a staničných batérií, nie len v Českej republike a na Slovensku, ale aj na svetovom trhu. Jsme hrdí na to, že seznam AHX je v největší databázi zkratek a akronymů. Soubor bitové kopie můžete stáhnout nebo odeslat přátelům. Hlavní částí klimatizace je tepelný výměník , ve kterém je ochlazován vzduch k dosažení požadované teploty a odváděna ochlazováním kondenzující vlhkost.


Další částí je systém, který odvádí odebrané teplo vně klimatizovaného prostoru, například chladící kapalinou cirkulující v potrubí a ochlazované ve. Dobrý den, mohl by mi někdo poradit, na základě svých zkušeností, s výměníky tepla pro ohřev vzduchu u vzduchotechniky - pára- vzduch ? Možnost regulace - rychlost reakce na změnu stavu, spolehlivost v provozu, event. Vzduch Created with iSpring.


Sériová, zakázková i OEM výroba - Český výrobce s dlouholetou tradicí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky