středa 25. prosince 2019

Viadrus u22 přestavba

Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu. Pokud jste majitelem kotle VIADRUS Unebo VIADRUS U2 díky přestavbové sadě můžete změnit svůj starý litinový kotel v automatický kotel na tuhá paliva, vybavený řídící.


A nechcete už chodit do kotelny krát a vicekrát denně? Máme pro vás řešení, které udělá z vašeho kotle Automatický kotel 4. Budete mít stejný komfort a úspory jako u automatického kotle.

Tedy nejdříve jsem přečetl mnoho přízpěvků zde na netu a různé připomínky, vás vš. Free Shipping Available. Check Out Drink on eBay. Fill Your Cart With Color today! Viadrus Upětičlánek na automatický provoz.


Po přestavbě lze kotel využívat i na původní palivo. Z kotle se tedy stává kombinovaný kotel na ruční přikládání a automatický provoz. Souprava peletového hořáku Klimosz ZPP čl.

ST-37N RS Jste unavení tím, že musíte chodit a přikládat do kotle každých pár hodin? S vlastnostmi hořáku Vám zatím neporadím, protože se sám chystám sbírat zkušenosti. Ovšem nemířím na sever, ale na jih, do Veselí n Mor.


Ale pane, pokud Vám bude hořák vyhovovat, (a já věřím že bude, protože kontinuální provoz hořáku zrovna s uhlím nejde porovnávat s prohořívacím režimem), nemůže Vás přece zastavit nějakej centimetr plechové krabice. Vzhledem k platné legislativě se přestavbové sady pro kotle 1. Skladem náhradní díly pro kotle na tuhá paliva s označení HERCULES U24. Litinové kotle Una tuhá paliva jsou určeny ke spalování koksu, černého uhlí a dřeva klasickým prohořívacím způsobem.


Společnost VIADRUS nabízí zvýhodněné přestavbové sady pro nejpoužívanější a nejoblíbenější kotle, které jsou v portfoliu produktů – konkrétně se jedná o modely Hercules Ua Hercules U26. Ty je možné díky přestavbové sadě proměnit na automatické kotle Robot, UNO, DUO nebo ruční kotel ECO – s výjimkou. Je vidět, že se tu míchají jabka s hruškama. Tou přestavbou pomocí nějakýho osvědčenýho (certifikovanýho) hořáku, a je jedno jestli od kovarsonu, votony nebo přímo z Polska, získám takřka z kdejakýho kotla do kterýho, nebo pod kterej vejde, kotel s 3. Přestavba kotlů Automatické litinové kotle.


By burning wooden logs the heat work difficulty is considerably reduced and the service quality is increased. Termín provedení: dohodou Děkuji za nabídky - Vložte Tržní Poptávku zdarma a bez závazku Měsíčně oslovíme desetitisíce profesionálů a organizací z celé ČR. Dřívější přestavbové sady byly určeny pro kotle modely Hercules Ua Hercules U2 které bylo možné díky přestavbové sadě proměnit na automatické kotle Robot, UNO, DUO nebo ruční kotel ECO – s výjimkou posledního jmenovaného se zvyšuje také uživatelský komfort, jelikož kotle mají automatické přikládání paliva. Určeno pro kotle Hercules Uo výkonu: ~ kW.


Chybí: přestavba Výměna celého kotle nebo jen nástavba?

Domácnost a bydlení › vytápění Archiv 28. Mám osobně také přestavbu na ua jsem spokojen. Registrován: pon lis :pm. Ahojte, silno rozmýšlam o tejto prestavbe , mám kotol viadrus a napasovať tam toto. VIADRUS HERCULES U 3 čl Litinový zplyňovací kotel na tuhá paliva s ručním přikládáním, určený k ekologickému spalování kusového dřeva a uhlí.


Konstrukční provedení spalovací komory umožňuje spalování paliva přirozeným odtahem spalin bez podpory ventilátoru. Hořák je polské výroby universál s řídící jednotkou ST37-RS. Po instalaci pracovník firmy zapálil oheň ,ten hořel a tak prohlásil že vše je v pořádku a po zaplacení.


Součástí je řídící jednotka ST-37. Prodám podavač Kovarson na kotel viadrus Unebo us výkonem 24kW. Podavač je na uhlí, pelety. Všechny díly jsou popsány na obrázku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky