pondělí 16. prosince 2019

Elradiator

Der findes også den mere permanente elradiator , som skal sluttes til dit hjems faste installationer, og her skal du alliere dig med en elektriker for at gøre det korrekt. Der findes et hav af forskellige typer, og der findes lige så mange forskellige funktionelle fordele. Hos BAUHAUS har vi et stort udvalg af forskellige elradiatorer og varmeblæsere.


Vores udvalg består af produkter med en høj kvalitet til overkommelige priser, så du altid kan finde noget, der passer til dine krav. Ydermere, så vil en oliefyldt elradiator samtidig også have en lavere overfladetemperatur, hvilket er ensbetydende me at du vil få mindre støvforbrænding.

Det vigtigste er dog den længere eftervarme, der betyder, at du kan slukke for din elradiator og lokalet vil forblive varmt i en længere periode end ved andre typer elradiatorer. En elradiator bruges ofte på værelser, stuer, køkken, kontorer og andre steder, hvor der ikke er mulighed for at tilslutte en vandbåren radiator. Her er en elradiator en rigtig god løsning til at opvarme lokalet.


En elradiator har som regel altid enten en mekanisk, elektronisk eller digital termostat indbygget. Vi har både lave Glamox elradiatorer (TLO) og den høje model (TPA) til almindelige rum, mens vi også sælger vådrumsradiatoren (TPVD) hvis der skal benyttes en elradiator til badeværelset. Se vores store udvalg af radiatorer til montering på væg - Vi har både til almindelige rum samt vådrum - køb online eller i vores varehuse.


Hold varmen i sommerhuset, kolonihaven mv. Se det store udvalg af mobile og væghængte modeller og køb online.

En elradiator er opbygget af et elektrisk varmelegeme, som vil varme op når den får spænding tilført. En termostat som er tilsluttet, afgør om der skal tilføres strøm for at opnå den ønskede temperatur, eller hvis der er varmt nok i rummet kobler denne fra, og der vil ikke blive sendt varme ud i rummet. De fleste som køber radiatorer. Stainless-Steel Radiators. They conduct well but also keep their warmth for a while, and are easy to look after because they don’t rust.


In order to provide you with the best possible browsing experience and to ensure that you are exposed to advertising that is most relevant to you, this website uses cookies. To accept our cookie policy please click Agree button or continue to the site. Leaving the site will be interpreted as not accepting the policy.


Selvom du ikke har elvarme, er elradiatoren en god måde at få varme på, da den er nem at sætte op og kan tilsluttes en stikkontakt. En el-radiator er et varmepanel med tråde af stål, som strømmen løber igennem og dermed bliver varme. Priserne er lave, men det er kvaliteten heldigvis ikke. El-radiator - Nem, hurtig og billig løsning.


Vertikal radiator, gammeldags søjleradiator, og pan elradiator med integreret radiatorventil - valget er dit. Vi forhandler kvalitets radiatorer fra Heizrad og hvis du ikke har centralvarme i huset, kan du også finde el-radiatorer. Den danske vinter kan godt være hård med kolde dage og endnu koldere nætter.


Trænger du til lidt ekstra varme i hjemmet, så kan Elgiganten hjælpe - Elgiganten har nemlig et stort udvalg af produkter til opvarmning af dit hjem - blandt andet olieradiatorer, varmeblæsere, varmepaneler med mere. Frico offers you a wide range of products for a comfortable indoor climate.

Through our parent company Systemair, we also possess knowledge about ventilation and can provide appropriate solutions. Smart vægmonteret elradiator fra Termo med bl. LED-display der giver en praktisk og brugervenlig betjening. Elradiatoren har en maks. I en elradiator er de varme tråde gemt inde i et kabinet af stål, så du ikke brænder dig på dem.


Den anden type er en oliefyldt elradiator , hvor strømmen varmer olien i radiatoren op. Den oliefyldte elradiator bruger lige så meget strøm som en. Vi har fundet de bedste olieradiatorer, og gjort det nemt for dig med en overskuelig liste, hvor du kan se priser, billeder, videoer, anmeldelser og mere.


En olieradiator er en perfekt løsning til rum, der ikke har installeret en radiator. En radiator er en elegant og solid løsning til opvarmning af boligen eller virksomheden – og så kan du tilmed finde billige radiatorer i forskellige størrelser og fra forskellige producenter.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky