středa 18. prosince 2019

Vyhřívaná deka lidl

Vyhřívaná deka lidl

Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Ano, přeji si být v budoucnosti pokaždé od Lidl Česká republika v. Váš souhlas k zasílání informací o dostupnosti výrobků můžete kdykoli odvolat. Odhlášení můžete provést kliknutím na odkaz umístěný v dolní části e-mailu, který jste.


Vyhřívaná deka lidl

Privátní značky Lidl : Přehled výrobků, recenze a zkušenosti. Sportovní oblečení Crivit, vybavení dílny Parkside, domácí spotřebiče Silvercrest nebo dětské oblečení Lupilu. Lidl nabízí tisíce výrobků rozdělených do několika desítek privátních značek. Každá z nich má jasně vymezený sortiment zboží, některé. Hebká vyhřívaná deka vyrobená z mikroplyše s výkonem 1W, vhodná do pračky.


Odnímatelná ovládací část s třemi výkonnostními stupni a automatickým vypnutím po třech hodinách. Elektrická vyhřívaná deka najde své využití v mnoha situacích. Její hřejivé teplo dokáže ulevit od bolesti svalů, páteře i kloubů, čímž usnadňuje pohyb či usínání. Podívejte se na aktuální letáky Lidl případně na aktuální produkty z kategorie. Vyhřívaná deka – na co se zaměřit.


Prohlédněte si aktuální katalogy a povlečení, prostěradlo, vyhřívaná deka-lidl leták na aktualniletaky. Tvoří ji extra měkký a vysoce prodyšný. Deka je vyrobena z extra měkkého a velmi prodyšného materiálu a má odnímatelný kabel s ovladačem.


Po hodinách provozu se automaticky vypne. Ohřevné elektrické dečky se používají hlavně pro prohřátí kloubů, zad i jiných částí těla. Teplem, které vyzařují, přispívají k prokrvení organismu a. Velká komfortní deka se třemi intenzitami vyhřívání, velmi pohodlný materiál, praktická kapsa na ruce typu klokánek. Další slevy léčiv a zdravotnických pomůcek na Kupi. Jsme řetězec prodejen s potravinami ale i spotřebním zbožím.


Pravidelně máme v nabídce tematické týdny národních kuchyní. Velkou část výrobků prodáváme pod vlastními značkami. V Lidlu lze v akci koupit elektrickou vyhřívanou deku SilverCrest SWD 1C2.


Deka je z extra měkkého a prodyšného materiálu, má teplotních nastavitelných stupňů a odnímatelný kabel s ovladačem. V prípade udelenia Vášho súhlasu budeme zároveň používať súbory cookies aj na účely priameho marketingu (vrátane vytvárania personalizovaných profilov) a na účely zabezpečenia a vyhodnotenia. To chce klid a nohy v teple praví lidová moudrost a my souhlasíme. Proto v našem e-shopu najdete vyhřívané boty, bačkory i pantofle. Záda vám prohřeje vyhřívací pás, nebo se rovnou zachumlejte do vyhřívací dečky.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Zobrazte si všechny akce a slevy značky SilverCrest.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky