čtvrtek 12. prosince 2019

Programovatelný regulátor teploty

Programovatelný regulátor teploty

Ekvitermický programovatelný regulátor od Prothermu Thermolink P. Slouží na nastavení optimální pokojovej teploty na základě nastavení ekvitermické křivky, v případě, že je na kotel připojená ekvitermická vnější sonda. Termostaty, regulace teploty. Laikům poradíme, odborníky nadchneme!


Dle mého celkem kvalitní výrobek za dobrou cenu. Prostorové, programovatelný , Bezdrátové, Kotel, Podsvícený displej Elektrobock termostat PT Prostorový bateriový termostat PTs podsvíceným velkým displejem pro regulaci teploty v domácnostech, kancelářích nebo dílnách. Regulátor kompaktní programovatelný ZEPADIG 10. Programový PID regulátor pro průmyslové aplikace.


Vážení,ve Vašem přehledu pokojových regulátorů teploty není uveden regulátor pro programové řízení teploty jednotlivých místností od výrobce TRASCO dodávaného pod názvem HELIA. Domnívám se, že tento regulátor , vzhledem k možnostem které nabízí, si jistě zaslouží být ve Vašem seznamu uveden. Umožňuje naprogramovat řízený nárůst a řízený pokles regulované teploty v čase a udržování konstantní hodnoty po určenou dobu. Pro výstup alarmu, volitelný NO nebo NC relé nabízí různé.


Programovatelný regulátor teploty

Až časové a teplotní nezávislé změny umožní nastavení teplot k tak, aby co nejlépe vyhovovalo životnímu stylu. Je programovatelný PID regulátor s možností nastavení a regulace času i teploty. Po dokončení instalace ukazuje přístroj automaticky aktuální čas a teplotu v místnos-ti. Menu ve více jazycích (včetně češtiny). Jednoduchost ovládání celého systému pomocí jediného zařízení.


Velký podsvícený displej. Zobrazení úspory COdíky obnovitelným zdrojům. Noční a denní regulace pokojové teploty. Maximalizuje úspory energie a je. Systém regulace PID s nastavitelnými koeficienty a nastavitelnou frekvencí spínání umožňuje.


Vedle širokého sortimentu regulátorů teploty pro strojírenství a investiční výstavbu poskytuje GOSSEN-METRAWATT také řešení pro univerzální regulační úlohy, například při automatizaci technologií výrobních procesů. Díky OLED displeji s dvěma ovládacími tlačítky je jeho ovládání jednoduché. Jedno slouží k zapnutí a vypnutí regulátoru, druhým si můžete vybrat operativní režim. Digitální regulátor teploty Stone je určený pro elektrické radiátory. K ovládání regulátoru Stone je určena i aplikace pro smartphony a tablety s. SALUS 097B - PROGRAMOVATELNÝ REGULÁTOR TEPLOTY S TÝDENNÍM PROGRAMEM A BEZPOTENCIONÁLNÍM KONTAKTEM (0-230V) Děkujeme Vám, že jste si koupili náš termostat.


Bude Vaší rodině sloužit po léta a výrazně sníží Vaše náklady na energii. Týdenní programovatelný termostat pro podlahové vytápění LCD dotykový prostorový regulátor teploty s podlahovým čidlem. Možnost připojení většího počtu vstupních signálů, bohatý aparát pro matematické zpracování signálů, široká řada doplňkových funkcí obvodů generujících časově proměnné signály a snadná volba struktury dovoluje použít přístroj jako univerzální řídící jednotku v. Pro několik přítahových nebo odtahových ventilátorů.


Prodáme programovatelný pokojový termostat vhodný pro kotle Buderus. Je doplněný o moduly ekvitermní regulace, zobrazení venkovní teploty a tlaku vzduchu. Plně funkční, bez záva pořizovací cena 5. Osobní vyzvednutí v Jičíně, po dohodě v Praze na Barrandově.


Dle programu termostat přepíná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky