úterý 10. prosince 2019

Dvoustupňové čerpadlo

Prodám dvoustupňové čerpadlo na vodu SVG na 2V. Kalová čerpadla mají velmi široké spektrum využití. Tato čerpadla mohou být použita například pro odčerpávání vody z prostorů, k vypouštění rybníků, nádrží, bazénů, akumulované vody a septiků. Dvoustupňové horizontální čerpadlo s litinovým tělesem se dvěma spirálami oddělenými mezideskou.


Dvoustupňové čerpadlo

V nabídce najdete širokou nabídku čerpadel do studen a vrtů, ať už potřebujete zásobovat dům pitnou vodou, nebo hledáte čerpadlo pro zavlažovací systém. Samonasávací čerpadlo SVA pro čerpání vody do °C bez nečistot. Kč (vč. DPH) ks do týdne.


Prodáváme povrchová čerpadla pro čerpání pitné vody a dalších kapalin bez příměsi mechanických nečistot. Lze je použít všude tam, kde sací výška včetně odporů v potrubí nepřekročí většinou metrů. Zkoušení a seřizování čerpadel provádíme na dvou nejnovějších zkušebních stanicích AVM2PC. Dvoustupňové vstřikovače zkoušíme za pomocí 2stage Masterem, vstřikovače common rail zkoušíme za pomoci pulzních generátorů na zkušebním zařízení IFT-a speciální nadstavbou na stanici AVM2PC.


Dvoustupňové čerpadlo

Hydraulické čerpadlo - pohon každé hydraulické sestavy Hydraulická čerpadla jsou hlavní pohonou sílou všech hydraulických systémů. Hydraulická čerpadla nabízíme v několika provedení jako je například nejpoužívanější a nejlevnější řada z hydraulických čerpadel a to hydraulické čerpadlo s vnějším ozubením KAP20. Potřebujete pomoc s výběrem, nebo máte specifické požadavky na čerpadlo ? Sigma 32-SVA-LM 0dvoustupňové přírubové. Poháněno bývá obvykle jiným strojem – zpravidla nějakým motorem.


Dvoustupňové čerpadlo s rotačním šoupátkem pro vakuaci, včetně vakuometru a magnetického zpětného ventilu. Je určeno k dopravě čisté a mírně znečištěné vody do teploty °C s hodnotou pH v rozsahu - 5. Přípustné znečištění je nejvýše. Ono u týcto čerpadiel závisi aj od miest ako sú studňa a čerpadlo umiestnené.


Dvoustupňové čerpadlo

Z hľadisky fyzikálnych veličín je vodný stlpec v trubke cca 9m a potom dôjde k. ERPADLA, HELÍSEK stavební s. Na objednávku: do dní. Kvalitní čerpadlo vhodné pro použití ve stř. Jednoduché, dvoustupňové snadno přenosné elektrické čerpadlo série PE s komfortním bezdrátovým ovládáním, s účinným sacím filtrem a olejoznakem je vhodné pro veškeré jednočinné válce KGF. K zajištění spolehlivosti Vašeho systému volte hydraulická čerpadla KGF. Kalové čerpadlo s noži a drtičem SEPTIK SGK 1P, 2V, plovák.


Naše společnost pokrývá v uvedených komoditách potřeby tuzemského trhu a čerpadla vyváží mimo jiné do evropských zemí, zemí bývalého SSSR, Asie a oblastí středního a blízkého východu. Litinová čerpadla, HELÍSEK stavební s. Liverani, vícestupňové rmutové čerpadlo na olej, potravinářské tekutiny, kapaliny s obsahem pevných látek. Vážení zákazníci, na základě usnesení vlády ze dne 14. OTEVŘENÁ V současné době preferujeme bezkontaktní platbu kartou.


Dvoustupňové čerpadlo

Informační oznámení dle §ZOET: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Odstředivé radiální čerpadlo s uzavřeným oběžným kolem. Unikátní kalové dvoustupňové čerpadlo SPTO 1Čerpadlo je dvostupňové, odstředivé, ponorné s otevřeným vstupem.


Elektromotor je jednofázový, asynchronní s vestavěnou tepelnou pojistkou, která chrání motor proti přetížení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky