úterý 17. prosince 2019

Okc 200 ntr

Více informací Více informací o nepřímotopném zásobníku OKC NTR. Drazice OKC 2NTR Pdf User Manuals. Operating position – vertical. Indirect enamelled heater designed for suspension on the wall with volumes between 80– 2litres.


The heater is connected to the external hot water source with the maximum temperature of 1°C and pressure of MPa. Pro ohřev celého objemu ohřívače se do spodní části montuje přírubová topná jednotka TPK.

Ohřev vody zajišťují dva výkonné spirálové výměníky, které je zapotřebí napojit na externí teplovodní zdroje, například plynový kotel a jiný alternativní zdroj. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. A termékkel kapcsolatban kérdéseit tegye fel szakértő kollégáinknak, akik állnak rendelkezésére. Keressen minket bátran telefonon vagy elektronikus formában és rendelje meg a tároló kedvező feltételekkel.


Piegāde no € drazice-boile. Stationary indirect heating storage tank THERM OKC 2NTR indirect stationary heating storage tank provides 2l of hot water. The high-quality heating vessel is made of special thick metal sheet and coated with nickel-free enamel.

Объем бойлера 2литров. Один теплообменник (одноконтурный) площадью 1. Механическое управление. Viac informácií Viac informácií o nepriamovýhrevnom zásobníku OKC NTR. Szakértő kollégáink segítenek a felmerülő kérdések megválaszolásában. Všetky informácie o produkte.


The temperature of water can be set between - °C. Vandens šildytuvai Akumuliacinės talpos - Vandens šildytuvai (boileriai). Siekdami užtriktinti sklandų svetainės veikimą mes naudojame slapukus. Plieninis emaliuotas rezervuaras 2. Valymo ir patikrinimo anga 5. Vamzdinis šilumokaitis 7. Stacionární zásobník teplé vody s jedním výměníkem vhodný k různým zdrojům tepla.


Antikorozní vrstva nepodléhá důlkové korozi v prostředí tvrdé a chlorované v. Ohřívač je napojen na externí teplovodní zdroj s max. Ohřev zajišťuje výkonný spirálový výměník. V provedení s výměníkem m² je zásobník vhodný ke kotlům na různá paliva a ke kondenzačním kotlům.


Obsahuje závěsy a je vybaven hrdlem pro cirkulaci.

Držák ručníku není součástní dodávky. Atlaide Uzklikšķiniet uz attēla, lai to palielinātu. Vážený zákazníku, Rádi bychom Vám poděkovali za Vaše rozhodnutí používat náš výrobek. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Dražice OKC 2NTR vert. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Požadovaný symbol se nastaví proti pevnému.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky