čtvrtek 7. května 2020

Zavesny biokrb

Závěsný biokrb nevyžaduje žádnou složitou montáž. Obtížná není ani obsluha a údržba krbu. Jde o jednoduché a přesto nevšední řešení.


Jednotlivé modely se liší svým designem, výhřevností, cenou a dalšími parametry. Prohlédněte si nabídku a.

Vážení zákazníci, e-shop funguje bez obmedzenia. Vaše zásielky sú naďalej štandardne doručované prepravnými spoločnosťami. Z dôvodu ochranných opatrení prepravných spoločností nie je možné využiť platobnú metódu formou dobierky. Závesný biokrb nevyžaduje žiadnu zložitú montáž.


Iba si vyberiete miesto na stene a jednoducho namontujete. Obtiažna nie je ani obsluha a údržba biokrbu. Ide o jednoduché a napriek tomu nevšedné riešenie.


Doprava v cene biokrbu pre celé Slovensko.

Biokrby vyrábame aj na mieru. Pri výbere toho správneho biokrbu sa oplatí navštíviť našu vzorkovú predajňu, v ktorej máme vystavených viac ako 5typov biokrbov, ktoré si môžete prezrieť. Vám vieme poradiť a navrhnúť biokrb presne podľa Vašich potrieb a požiadaviek. Chcete mít doma teplo z krbu ale myslíte přitom i na svoje zdraví?


Speciálně pro vás máme v našem sortimentu biokrby! Tyto výhody vám umožní si dát biokrb kamkoliv budete chtít a užívat si tak pohodlí v teple. Prežite nádherné okamihy s priateľmi pri víne, doprajte si skutočný romantický večer s partnerom, vlastnú.


Bez kouře, bez spalin, bez popela, bez komínu i bez dřeva. Bydlíte v bytě, ale rádi byste poseděli u krbu, kde bude hořet skutečný oheň? Pouze příjemný, otevřený oheň. Pořiďte si biokrb , který je skvělou volbou pro chvíle pohody a odpočinku u otevřeného ohně.


Nedělají nepořádek, v bytě nebudete mít žádný. Vytopí vám však bio krby v obýváku celý byt? V článku se dozvíte, jaké jsou druhy bio krbů i kam je lze umístit. A proč vybírat biokrb z naší nabídky?


Budete mít z čeho vybírat. Liší se od sebe v mnohých ohledech.

Potěší vás především rozmanitý design. Najdete si bio krb , který se bude hodit do vašeho interiéru, ať už ho máte v moderním, klasickém či rustikálním stylu. Prostredníctvom tohto e-shopu máte možnosť z pohodlia Vášho domova zakúpiť lacný, no napriek tomu kvalitný biokrb – bezkomínový krb spaľujúci kvapalné palivo – bioalkohol. Prečo si zaobstarať biokrb a aký vybrať. Doba pokročila a príjemné panoráma s plápolajúcim ohňom si môže doma dopriať každý.


A nezáleží na tom, či bývate v byte, alebo v dome. Glammfire Perola je moderní závěsný biokrb , který je určen k zavěšení do stropu. Standardní výška je - m. Na zakázku je samozřejmě možné dodat závěsný bio krb s jinou (vyšší, či nižší) výškou. Na přání je možné mít Perolu z zalakované.


Lze nastavit jak výšku biokrbu (v krocích viz níže), tak případně úhel pro šikmé stropy. Dále může být biokrb otočný (pouze ve variantě s nerezovou tyčí). TUV certifikátem - elegantní moderní design - bodový nerezový hořák o délce. Vzplanout láskou k večerům u krbu je snadné. A stejně snadné je si krb pořídit.


Bio krby pro hřejivou domácí atmosféru. Ke kompaktním a velmi praktickým bio krbům nepotřebujete žádný komín, hoří v nich totiž bio líh, který navíc neprodukuje žádné škodlivé zplodiny ani zápach. Stolový biokrb - Feng Shui O firme. Prihláste sa k odberu na�.


Predaj biokrbov a interiérových dekorácií. Okrem biokrbov ponúkame lacné obklady, víno a stojany na víno, akvária a dekorácie do akvárií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky