úterý 5. května 2020

Vyhřívaný potah sedačky

Vyhřívaný potah sedačky

Vyhřívaný potah sedačky do auta Turbo. Univerzální použití do všech vozidel. C, napájení V (připojení do zapalovače) šedý. Ten vyhrivany potah z Tesco jsem mel, co se tyce funkcnosti tak je dobry, hreje opravdu rychle, ani s pojistkama v aute jsem nemel problem.


Co mi vadilo je ze byl dost neprodysny, kdyz jsem na nem sedel hodiny (a nemel ho zapnuty) tak se mi dost hodne potily zada (v tricku). Jednoduchá instalace na sedadlo pomocí gumových popruhů. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Patentovaný design zajistí okamžité zahřívání a rovnoměrné rozložení tepla.


Ideální pro příjemnou jízdu v chladných ročních obdobích. Skvěle vás ochrání před chladem z vymrzlé sedačky a jeho hřejivost dá navíc odpočinout i vašim svalům a páteři. Mám dotaz - polovička chce koupit do auta (Oktávka - bez bočních airbagů) vyhřívaný potah sedaček, který se zapne do zásuvky zapalovače. Walser Walser autopotah sedadla vyhřívaný Warm Up šedo černý.


Vyhřívaný potah sedačky

Balení obsahuje ovladač, kterým lze volit mezi teplotními stupni. Kvalitní provedení s mm pěnovou výplní. Věstavěný termostat zabezpečuje dodržování nastavených hodnot vyhřívání. Vysocekvalitní materiál odolný vůči oděru.


Potah sedačky s ventilátorem 9Kč. Tento klimatizovaný potah na sedadlo vykouzlí stisknutím knoflíku na sedací p. Vybírejte si Autopotahy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Objednejte dnes do 16:a zboží.


Vhodné pro všechny typy automobilů, připevnění k sedadlu pomocí popruhů. Je použitelný také u vozidel s bočními airbagy, zabudovanými v sedadlech. Je vhodný i pro anatomicky tvarovaná sedadla.


Během několika minut po zapnutí se povrch potahu ohřeje na teplotu cca 40°C. Vestavěný termostat zajišťuje automatické. Zabudovaný termostat, ovládací panel na přívodním kabelu.


V zimním období jistě oceníte možnost si ráno zapnout vyhřívání sedaček. V případě, že Vaše auto nemá z výroby vyhřívané sedačky , můžete si dokoupit vyhřívaný potah nebo si namontovat karbonové vyhřívaní sedaček přímo pod čalounění. V naší nabídce najdete nejprodávanější vyhřívané podložky do auta za dostupné ceny.


Nechce se vám investovat do nového nábytku a chcete si ho raději sami snadno zrenovovat? Použijte napínací potahy, které se snadno natáhnou do všech směrů a jednoduše vám obalí sedací soupravu nebo křesla během chvilky. Vyberte si potah který se vám líbí. Další kvalitní potahy na sedačky , křesla i židle najdete na.


Vyhřívaný potah sedačky

Díky univerzálnímu systému upevnění, lze potah připevnit na většinu. Traktorové sedačky - sedačky do traktorů a zemědělské techniky Granit a Grammer Přinášíme Vám nabídku univerzálních traktorových sedaček Granit a Grammer od těch nejlevnějších po ty nejkomfortnější a nejdražší na trhu, mechanicky i vzduchově odpružené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky