úterý 5. května 2020

Topná rohož s termostatem

Elektrické topné rohože Termofol. Max tlouštka topného kabelu 6mm. Nejvyšší záruka na trhu let na topné kabely a rohože. Velkoobchodní a maloobchodní prodej.


Topná rohož s termostatem

Sady Comfort Mat pro svépomocnou instalaci. Základem topného kabelu je vysoce kvalitní vodič s teflonovou izolací. Dvoužilové provedení - Pouze jeden napájecí konec kabelu s fázovým, nulovým a ochranným vodičem je výhodou při návrhu a instalaci.


Navržená speciálně pro temperování plovoucích podlah. Ideální řešení pro podlahové vytápění pod dlažbou. Nabízíme samostatně nebo v sadě s termostatem. Použití sady Comfort KIT je vhodné pod tvrdé krytiny, jako je dlažba, kámen apod.


Topná rohož s termostatem

Jedná se o soupravu, která obsahuje elektrickou topnou rohož LDTS vhodnou do prostor se zvýšenou ochranou (koupelny, umývárny, prádelny apod.), digitální termostat s podlahovým čidlem a ohebnou instalační trubku tzv. Manuální termostat je velmi snadný na obsluhu, ale z hlediska komfortního provozu a úspory energie podlahového topení doporučujeme programovatelný termostat. Dokonale se topná rohož hodí při rekonstrukci bytového jádra - protože je velmi tenká (mm) tak nenavyšuje stavební výšku podlahy! Instalace je velmi snadná, lze ji zvládnout svépomocí. Pro přesměrování na e-shop klikněte sem.


Použití pro temperování potrubí jako ochrana před ledem a sněhem. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Specifikace topné fólie termofol. Při úhradě zásilek na dobírku kurýrovi není možné platit v hotovosti, ale pouze platební kartou (plošné opatření přepravců).


Základní příslušenství pro pokládku rohože koupíte v jediném balení a na vás zůstane jen vybrat vhodné provedení pro váš projekt. Kompletní sada s topnou rohoží usnadňuje výběr a šetří čas. Kvalitní textilní topná rohož s originální in konstrukcí má meandrovitě vpletený topný vodič, který.


ETOG sada vlhkostně teplotních čidel. Ochrana venkovních ploch a okapů před sněhem a ledem. Vyhřívací podložka průměr cm. Topný kabel s adaptérem.


Jsou tvořeny topným kabelem, který je fixovaný na síťovanou tkaninu, což umožňuje jednodušší instalaci. Velkoplošné topné systémy vytvářejí lepší rozložení teplot ve vytápěném prostoru. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Rohož má ochranný oplet, na spodní straně oboustrannou lepicí pásku a je použit dvoužilový kabel. Vás připravili výhodné sety topných rohoží Raychem s termostatem RTC-NRG a R-TE. Ceník těchto setů naleznete v sekci certifikáty a ceníky Raychem.


Topná rohož s termostatem

Využívá skladba podlahy s co nejmenší akumulační vrstvou. Výhodou je rychlá změna teploty při její regulaci. Sada je vhodná pro uložení pod dlaždu do flexibilního tmelu, nebo do betonové či anhydritové. Montáž se provádí snadno a rychle díky oboustranné lepící pásce, která rohož fixuje k podlaze.


Tato topná folie je schopna kobereček ohřát na teplotu okolo 30°C během několika minut po zapnutí. Obvykle se pokrývá pouze část plochy nádrže, aby si chovaný tvor mohl najít místo s ideální teplotou. Kč ( s DPH) VTM FloorSet 6m elektrické podlahové topení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky