čtvrtek 7. května 2020

Větrací mřížky na fasádu

Větrací mřížky na fasádu

Instalují se především na fasády domů. Větrací mřížky kruhové jsou vyrobeny z kvalitního plastu odolného proti žloutnutí. Mřížky pro ukončení vzduchotechnických rozvodů v interieru i exterieru s napojením přímo na kruhové potrubí. Ventilační mřížky jsou určené k instalaci do stěny, stropu, dveří apod.


Větrací mřížky na fasádu

Stěnové, stropní, dveřní i podlahové mřížky dodáváme z pozinkovaného plechu, hliníkové, plastové, dřevěné i nerezové. VĚTRACÍ MŘÍŽKY A POTRUBÍ NA FASÁDU - Jsme ZOFI fasády s. Váš prodejce fasádních materiálů a realizátor zateplení fasád. Bydlíte-li na rušné ulici, můžete větrat a přitom nebýt rušeni hlukem. Vybíráte nové větrací mřížky pro Váš projekt. Elektro Palouček prodává kvalitní větrací mřížky na fasády a pro náročné provozy, byty, sklepy, sklady a klimatizační jednotky.


Větrací a ventilační mřížky z hliníkového plechu jsou odolné vůči extrémním a povětrnostním podmínkám na fasádě domu. Hliníková mřížka nekoroduje a je lehčí. Nerezová ventilační a větrací mřížka s klapkou a kulatou přírubou na vzduchotechnické rozvody potrubí s průměrem 1mm vhodná na zeď a fasádu domu pro vnitřní i venkovní použití k odvětrání prostor, bytů a provozů. Použití Samotahové hlavice WC se používají jako koncové prvky pro vzduchotechnická zařízení.


Hnědá větrací čtyřhranná ventilační mřížka rozměru 1x 1mm, bez síťky proti hmyzu, pro montáž na fasádu , se samotížnou gravitační žaluzií, kvalitní ABS plast. Větrací prostupy a mřížky na zateplené fasádě Nedílnou součástí zateplovacího systému jsou zařízení, která nějakým způsobem prostupují fasádou a plní další funkce, jako jsou například větrací otvory s ventilačními zařízeními. Specializovaný eshop na větrací mřížky na fasádu. Nakupujte větrací mřížky na fasádu na Moje-Elektro. Potřebujete vyřešit kvalitní odvětrávání prostorů.


Máte pěstitelskou firmu, sklady, sklepy, výrobní prostory či restauraci? Plastové, kovové, dřevěné a nerezové mřížky větrací a ventilační mřížky na fasádu domu. Jak upevnit revizní dvířka elektroměru a plynoměru na zateplené fasádě ? Jak se řeší prostupy fasádou. Prodáváme ventilační mřížky a větrací mřížky za příznivé ceny.


Větrací mřížky na fasádu

Přírubu snadno zasunete do potrubí a rámeček upevníte za pomocí šroubů ke zdi. Sítku snadno demontujete k účelu pročistění od prachu a nečistot. Plastové větrací a ventilační mřížky se samotížnou žaluzií se instalují na fasádu domu a uplatnění najdou nejvíce pro odvětrání WC, koupelny, kuchyně, garáže, restaurace a pod.


Plastové mřížky Kovové mřížky Nabízíme kvalitní ventilační mřížky se síťkou proti hmyzu z plastu, mědi či hliníku. U nás najdete vždy skvělé ceny s výhodnou dopravou, po. Z pohodlí vašeho interieru namontujete větrací mřížku na fasádě, do libovolného otvoru od Ø 1do 1mm. Celkový průměr mřížky : 1mm.


Větrací mřížky na fasádu

Na spodní hraně mřížky je parapet, který slouží k odtékání vody před fasádu a tím zabrání ztékání vody na fasádu co má za příčinu neestetické fleky a zvýšení vlhkosti obvodových stěn. Mřížku můžete zakoupit v různých barevných provedeních (bílá, hnědá, béžová a cihlová). Montují se jak na fasádu. Nerezové designové větrací mřížky KMK jsou určeny k montáži na fasády domů, zdi nebo omítky.


Díky použitým materiálům je možné mřížku KMK instalovat ve vnitřním i venkovním prostředí. Máme větrací mřížky na fasádu , do dveří i do koupelen. Naše větrací mřížky jsou z eloxovaného hliníku, dřeva nebo plastu, a vyznačují se velice snadnou montáží.


Máme pro Vás základní eloxované dekory a nespočet velikostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky