středa 6. května 2020

Vojtěškové pelety

Vojtěškové pelety

Je vhodné jako doplňkové krmivo pro všechny býložravé zvířata, ať se jedná o koně, králíky, ovce a kozy. Tolice vojtěška, mezinárodně zvaná také Alfaalfa obsahuje vysoký podíl bílkovin, vlákniny, vápníku, minerálů a vitamínů. Naopak cukry a škroby jsou zastoupeny minimálně.


Vhodné zejména pro mladé koně a březí a laktující klisny. Vojtěškové peletky Lunderland“ jsou za horka a. Naše pelety jsou vyráběné z naslunci sušené vojtěškové řezanky, obsahují tedy nižší obsah sacharidu než granule vyráběné z čerstvé vojtěškové moučky (tyto granule jsou výrazně tvrdší a zelenější barvy). Kvalitní bílkovinové krmivo. Vhodné podávat mladým koním a laktujícím klisnám.


Od začátku tohoto měsíce dostává vojtěškové pelety společně s mrkvi a slunečnici ale nechce to moc žrát. Nevíte čím ji ještě pelety vylepšit aby je lépe žrala ? Děkuju Dobrý den, vojtěškové pelety které kobyle podáváte jsou koupené u nás? V porovnání s konkurencí jsou. Vysoce kvalitní krmná surovina s nižším podílem bílkovin.


Vojtěškové pelety

Ideální pro koně, králíky, ovce, kozy. Krmivo vyráběné pouze z vojtěšky s podílem travin , která se po sklizni suší na slunci a následně granuluje do formy pelet o průměru mm. Vojteškové peletky jsem dávala kozám. S máčením opatrně, lehko se můžou rozpadnout na špenát.


Psice kradla kozám kdeco, otruby suché i máčené, brambory, řepu - ale vojtěškové peletky ne. Tak nevím, jak budou psovi chutnat. Vojtěška je vysoce kvalitní, bílkovinné krmivo s vysokým podílem vlákniny a živin.


Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. Kukuřičné a vojtěškové pelety Zde jsou 8 produktů Větší vnadící pelety na kukuřičné bázi, pelety ze 1 vojtěškových úsušků. Vyznačuje se vysokým podílem bílkovin, vlákniny, vápníku, minerálů a vitamínů.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vojtěškové pelety

Energys vojtěškové úsušky - pelety. Granulace vojtěšky plně nedrží. Zboží nemusí být 1 granulované. Zdroj bílkovin, karotenů a dalších vitamínů. Sušárna má certifikát výrobce ekologických krmiv ( vojtěškové a jetelové úsušky) Výrobna krmných směsí je registrována u UKZUZ v Brně pro výrobu krmných směsí s použitím premixů.


Dále je registrována u USKVBL v Brně k výrobě veterinárních léčivých přípravků - medikovaných krmiv. V záložce pelety naleznete široký sortiment příchutí a průměrů různých druhů peletovaných nástrah. Od vnadících pelet halibut, red halibut, kapr a kukuřice přes mikropelety do směsí po velmi oblíbené HOOK pelety pro podháčkové nastražení. Dodávají pomalu uvolňující energii ve formě vysoko stravitelné vlákniny a zásobují organismus velmi kvalitním proteinem stejně tak, jako spoustou vitamínů a minerálů v přirozené formě. Jsou pro ovce vhodné vojtěškové pelety ? Dále zde naleznete další zajímavá související témata.


Základní živinou v tomto období je vláknina. Předkládám tedy jemné luční seno, ovesné vločky, vojtěškové pelety , pampelišku, kopřivy. Pokusně zkouším také granule Ovator EnteroFit určené právě pro tuto. Manitoba Bunny Carota Kompletní prémiové krmivo pro králíky s mrkví. Surovinové složení: vojtěškové pelety , sušená mrkev, sunečnice žíhaná Iregi, pady rýže, svatojánský chléb, kukuřice, kukuřice drcená, lupínky hrášku, popcorn, oves, pekařské produkty zelené a červené.


Skladujte v suchu a chladu. Obsahuje přírodní barviva- xantofyly, které pozitivně zbarvují žloutky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky