úterý 28. ledna 2020

Vodoměry praha

Firma Vodoměry Praha , s. Sensus Česká republika. Zabýváme se prodejem bytových, domovních a průmyslových vodoměrů. V našem sortimentu naleznete také měřiče tepla, dávkovací zařízení, šroubení k vodoměrům a pomocný materiál, dále. Koncové vodoměry pro domovní jednotky slouží pro měření.


Systémová technika pro odečítání měřidel pomocí vzdálené. Vodoměry MeiStream jsou scháleny v průmyslovém standardu dle. Můžete zde zakoupit vodoměry značky Residia Jet pro teplou i. Kompaktní měřič tepla Pollucom E pro zabudování do. Montážní materiál, jako šroubení pro domovní a bytové.


E-shop společnosti Vodoměry Praha s. Jsme zaměřeni na prodej vodoměrů, měřičů tepla a jejich příslušenství. Kromě samotných průtokoměrů u nás naleznete i doplňkový sortiment, jako je šroubení, potřeby pro plombování, vodoinstalační materiál a kompozitní poklopy na šachty. Kontakty, Vodoměry Praha , s. Vážení zákazníci, vzhledem k stávajícím opatřením rušíme od 16. Domovní vodoměry na studenou i horkou vodu až do 130°C. Vyberte si ze široké nabídky.


Vodoměry praha

Bytové vodoměry na studenou vodu do °C mezi než patří i ventilové a bateriové. V nabídce příslušenství naleznete ventilové sady, vyrovnávací kusy a podomítková pouzdra. Nabízíme ověřování vodoměrů všech rozsahů. Pro firmy ověřujeme průmyslové vodoměry až do DN 300.


Poskytujeme komplexní služby v oblasti oprav a servisu pro vodoměry , měřičů tepla a souvisejících technologií. PVK varují: neházejte použité roušky do kanalizace. Pražské vodovody a kanalizace varují obyvatele hlavního města, aby nevhazovali jakékoliv ochranné prostředky proti šíření nemoci COVID - zejména jednorázové a šité roušky do kanalizace.


Vodoměry praha

OBI hobby market - Vaše jednička pro kutily, stavbu a zahradu. Jsme tu pro Vás, jsme Vám blízko a nabízíme Vám více než 20. ASOCIACE ROZÚČTOVATELŮ NÁKLADŮ NA TEPLO A VODU. Radiový antimagnetický vodoměr ENBRA ER-AM By. Naše společnost vše sleduje a právě proto jsme schopni Vám nabídnout to nejlepší, co je k dispozici na trhu.


Z přesných neovlivnitelných vodoměrů nabízíme špičkové měřidla dánské firmy Kamstrup, vodoměry Multical 2 ale i tradiční vodoměry mokroběžné konstrukce výrobců Maddalena a B-Meters. Určujícím parametrem je zde hlavně průtok. V některých případech je možné vodoměry osazovat několika typy systémových modulů, které. Montujeme a dodáváme vodoměry , měřiče tepla, kalorimetry přímo od výrobce.


Provádíme výstavbu a modernizaci domovních kotelen a regulaci s hydraulickým vyvážením otopných soustav. Zařídíme Vám jednoduché dálkové odečty vodoměrů a měřičů tepla pochůzkou nebo online přes internet. Online regulaci a další.


Z dosavadních poznatků víme, že současný trh potřebuje především prokazatelné a hlavně spravedlivé rozúčtování nákladů na spotřebu vody a tedy maximálně přesné bytové vodoměry co nejodolnější proti zneužití, navíc pokud možno s možností bezdrátového přenosu dat tak, aby nemuselo být. Mějte její spotřebu pod kontrolou s vodoměry společnosti ENBRA. Ať se jedná o měření spotřeby v bytě či v průmyslovém provozu, na vodoměry ENBRA se vždy můžete spolehnout: zaručují přesné a spolehlivé měření, dlouhou životnost a stabilitu metrologických parametrů, v našem sortimentu naleznete vodoměry vyhovující široké škále požadavků.


ELECTRONIC a SGE STAVEBNÍ s. KOMPLETNÍ SERVIS, ÚDRŽBA A VÝSTAVBA NEMOVITOSTÍ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky