úterý 14. ledna 2020

Připojení radiátoru vk

Výběr vhodné armatury se řídí dle druhu rozvodů topné vody. Montážne video s presným postupom nainštalovania radiátora VK do miestnosti pod okno. V prípade ak si neviete poradiť alebo by ste chceli dodať radiátory aj s montážou tak nás.


Model RADIK VK je deskové otopné těleso v provedení VENTIL KOMPAKT, které umožňuje pravé spodní připojení na otopnou soustavu s nuceným oběhem. Sady pro připojení radiátorů vám přináší snadné a efektivní zapojení topné jednotky k potrubí. Při využití standardních možností je připojení radiátoru časově nenáročné.

V dalších kategoriích e-shopu naleznete další příslušenství, které umožní připojení , které odpovídá vašim individuálním. Radiátory PURMO VK lze libovolně připojit z pravé i levé spodní strany, jako u typů RADIK VKU. Deskové radiátory VK – spodní připojení. Typ 1 pouze pravé připojení , typ 2 2 univerzální připojení (pravé nebo levé připojení ). Upevnění radiátoru a ventilová vložka OVENTROP je již zahrnuto v ceně.


KORADO RADIK VK - připojení ze spod v sortimentu eshopu Topení-koupelny. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Jak se provádí montáž radiátoru.

How to change an old cast iron radiator for a new one the same size. Pro VK tělesa Tělesa připojovacích šroubení jsou vyrobena z poniklovaného bronzu. Pro připojení trubek je nutné použít svorné šroubění.


Pro jeden kus připojovacího šroubení dva kusy svorného šroubení. Radiátorové ventily, termohlavice a šroubení k radiátorům. U radiátorů typu VK , což je spodní připojení je osová vzdálenost trubek vždy mm. Celkový výsledek může obsahovat.


Radiátory VKL jsou desková otopná tělesa v provedení VENTIL KOMPAKT, které umožňuje levé spodní připojení na otopnou soustavu s nuceným oběhem. Pokud si nevíte rady s výběrem radiátoru , kontaktujte naši technickou podporu na tel. Zpravidla však lze u radiátoru za příplatek upravit typ připojení tak, aby individuálně odpovídal potřebám Vašeho otopného systému. Svěrné šroubení pro připojení radiátoru Svěrné šroubení je ideální volbou pro kapalná neagresivní média, otevřený i uzavřený topný okruh.


Vhodné svěrné šroubení vybírejte na základě použitých rozvodů topné vody. H-šroubení přímé, uzavíratelné pro VK (Ventil Kompakt) radiátory. Připojení na topná tělesa např. Přímý set pro radiátory VK s integrovaným ventilem.


K radiátorům se spodním připojením využijete naše šikovné H-ventily a redukce. Pokud váháte a potřebujete poradit s výběrem radiátoru VK - spodní napojení, obraťte se na nás. Boční připojení je obvyklé u deskových a článkových radiátorů.

U krátkých radiátorů je nutné osadit otopné těleso vnitřní přepážkou zamezující. Materiál pochromovaná mosaz. Výkres v sekci Ke stažení. Níže jsou zobrazeny produkty, které byste možná potřebovali ještě na montáž radiátoru se spodním připojeníKaždý radiátor běžného výkonu určený do domácnosti již obsahuje.


Použití systému HZ zaručuje mimo rychlé montáže především jednoduché a estetické připojení otopných těles. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky