středa 22. ledna 2020

Řezná kapalina

Řezná kapalina

Odvádí teplo z řezu, snižuje tření, odplavuje třísky a slouží ke zvýšení trvanlivosti nástrojů a ke zlepšení jakosti obráběného povrchu. Nízká pěnivost zajišťuje dobrou funkčnost v kovozpracujícím průmyslu na různých materiálech. Jedná se o ve vodě rozpustný koncentrát kapaliny bez minerálního oleje, který může být použit pro obrábění a broušení oceli i legovaných ocelí. Vhodná pro řezání na pásových pilách.


Řezná kapalina

Vážení zákazníci, informujeme že z inventurních důvodů bude prodejna ve dnech 23. MOLYSLIP MWF je zvláště užitečná pro frézování, broušení závitů, protahování, řezání vnitřních závitů a výrobu ozubených kol. Tam, kde se používá minerální řezný olej, lze použít příměs MWF v množství až.


Rovněž se zlepšuje odvádění třísek. Díky snížení teploty lze použít měkčí nástrojové třídy břitových destiček a potenciálně dosáhnout i zvýšení životnosti nástroje a hodnot řezných parametrů. Speciální řezná kapalina vhodná pro všechny vrtací, frézovací a závitovací stroje.


Řezná kapalina

K č bez DPH 78Kč s DPH. Univerzální řezná kapalina určená pro řadu kovoobráběcích prací. Detail výrobku Technický list ke stažení AGEUS SuperŘez kapalina.


Vysoce výkonná řezná kapalina určená pro řadu kovoobráběcích prací. Koncentrát syntetické chladící kapaliny pro obrábění kovů. Zelená kapalina ve vodě nerozpustná. MWF je koncentrovaný roztok osahující unikátní, v oleji rozpustnou.


Procesní kapalina (dřívé nazývaná také jako obráběcí nebo řezná kapalina ) je chladicí a mazací prostředek pro obrábění kovů, řezání dřeva. Edelstahl-Schneidpaste (ESP) Aktivní řezná pasta pro vrtání a řezání závitů v nerezovým materiálech. Rostem ME 9je vodou ředitelná kapalina , která tvoří stabilní emulzi s mazacím a chladícím účinkem. TARFIL AT by měl být nanášen přímo na řezný nástroj nebo obrobek tam, kde dochází k obrábění či tváření. Vlastnosti výrobku: Řezná emulze je vhodná pro obráb ění jak tvrdých materiál ů, jako jsou chromniklové a nerezové oceli, tak m ěkkých materiál ů, jako jsou m ěď , mosaz nebo hliník.


Metabond Drill je špičková řezná kapalina s univerzálním použitím (na obrábění kovů, mazivo na ložiska, na zušlechtění – vytvrzení kovových povrchů) bez chlóru a popela. Používá se při vrtání, řezání, lisování, atd. Dobrá technická stabilita v jednotlivých strojích i centrálním zařízení. Cutting Fluid Manufacturers, Factory, Suppliers From China, We welcome you to definitely inquire us by simply call or mail and hope to develop a prosperous and cooperative connection.


Je tvořena vodou a mléčnou emulzí, která se používá jako řezná kapalina při obrábění kovů a jako těžko hořlavá kapalina pro některé nenáročné hydrostatické mechanismy. Chladící řezná kapalina , minerální. ULTRACUT: mazací a chladící kapalina pro obrábění kovů, maže a usnadňuje obrábění. Agip Aquamet 2GI Je polosyntetická řezná kapalina , vhodná pro operace řezání ocelí a železných materiálů a pro formování trubek.


Kvalitní kapalina do pásových pil prodlouží životnost pilového pásu a zlepší kvalitu řezu. Zabraňují korozi jak pracovního prostoru pily tak i samotných řezaných vzorků, kapalina také zabraňuje růstu mikroorganismů v recyrkulační jednotce a zabraňuje tím nepříjemnému odéru. Doporučená koncentrace kapaliny je. Pro bezproblémový chod stroje je potřeba používat mazání. Vyberte si mazací a chladící kapaliny, pasty, vosky či spreje z naší nabídky.


Řezná kapalina

Výhody: Nejsilnější stroj s pohyblivou základnou. Dvourychlostní převodovka a motor Eibenstock. Vrtání s jádrovými i spirálovými vrtáky Morse 3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky