pondělí 20. ledna 2020

Romotop reggio

Romotop Stoves, Reggio. The wide portfolio of products (convection, accumulation, hot-water fireplace inserts) will meet the needs of standard as well as low-energy houses. A wide range of models and different tile variations ensure all your requirements are met.


Korpus je decentně doplněn keramikou. Krbová kamna REGGIO představují krbová kamna s nižším výkonem. Model REGGIO predstavuje krbové pece s nižším výkonom.

Možnosť napojenia zhora alebo zozadu. Premyslený prívod sekundárneho vzduchu, vďaka ktorému je sklo dvierok omývané, a tak nedochádza k usadzovaniu nečistôt. Kamna Reggio slonová kost. Nabízíme je ve dvojím barevném provedení: slonová kost a cotto (cihlová).


Vašemu očekávání a Vaší fantazii v žádném směru. Vysoká účinnost a ekologie spalování je garantována více než léty zkušeností a silným. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Dvouplášťová ocelová krbová kamna s keramikou.

Výkon kW, vytápěcí schopnost 140m průměr kouřovodu 150mm, váha 110kg. Menšie, elegantné krbové kachle potešia nápaditým dizajnom a atraktívnym keramickým obkladom. Vnútorný šamotový obklad garantuje dlhú životnosť.


Sekundárny vzduch obmýva sklo dvierok, takže nedochádza. Náhradní díly pro celou sérii krbových kamen Reggio. Zadáním přesného názvu výrobku a jeho výrobního čísla pomůžete.


Díky přívodu sekundárního vzduchu nedochází k usazování nečistot na předních dvířkách kamen. Tento model je doplněn keramikou, která dodává. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Prasklo Vám sklo u krbových kamen a teď tuto nepříjemnou situaci potřebujete urychleně vyřešit ? Právě pro tyto případy máme neustále SKLADEM žáruvzdorné sklo na neoblíbenější typy krbových kamen. Originální žáruvzdorné sklo ROBAX na kamna Reggio. Vám nabízíme za výhodnou cenu 67- Kč Žáruvzdorné sklo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kamino pajungimas iš viršaus arba galo.


Antrinis oro padavimas neleidžiantis greitai užsiteršti stiklui.

Durelėse paslėpta rankenėlė suteikia modernumo. JOTUL - norská značka kamen, krbů a krbových vložek. AKČNÍ CENY DUBEN - KVĚTEN - až u JOTUL F 6ECO, F F 5BB, I 520.


ROMOTOP - Akční ceny kamen REGGIO , OSLO!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky