čtvrtek 23. ledna 2020

Koupelny lanškroun

Sjednejte si schůzku v koupelnovém studiu. Sjednání schůzky je důležité pro Vaše pohodlí. Máme totiž rádi, když se klientům můžeme skutečně kvalitně věnovat od chvíle, kdy k nám vstoupí. Navštivte naše pobočky! Lanškroun - Instalatércentrum.


Mimořádné upozornění pro zákazníky: Pozor!

Omezení provozu: Z důvodů aktuální situace ohledně Covid-všechny naše velkoobchodní pobočky nadále fungují v omezené provozní době, Instalatércentra mají pro velkoobchodní zákazníky nadále otevřeno a to včetně soboty, koupelnová studia. V JYSKu najdete širokou škálu košíků, úložných boxů a krabic, které vám umožní udržet pořádek a optimálně využívat prostor ve vašem obydlí. Zaručí vám totiž nejen skvěle zařízený interiér, ale umožní zaplnit atypické prostory. Příjemnou atmosféru koupelny doplňuje podsvícený výklenek (LED páskou), který může sloužit na dekorační doplňky nebo jako polička na kosmetiku. Vanová baterie je opět od výrobce Steno série Arcadia.


V koupelně náš den obvykle začíná, ale i končí. Je tedy důležité pečlivě dbát na to, abychom maximálně zužitkovali daný prostor tak, aby plně podpořil naše potřeby a především. Jsme koupelnové studio nabízející obklady, dlažby a veškeré vybavení koupelen od předních evropských i tuzemských výrobců.

Nabízíme ryze individuální přístup od zaměření interiérů, přes grafický návrh, až po konečnou profesionální realizaci Vaší koupelny. Rekonstrukce koupelny – ověřte ceny a vypočítejte náklady. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout.


Popovídáme si, probereme vaše představy i poslední trendy nebo osvědčené klasiky. A můžeme si dát také kávu. Mnoho šikovných řemeslníků registrovaných na našich stránkách má s rekonstrukcemi bytů spoustu zkušeností. Ať si zvolíte z nabídky van, sprchových koutů, koupelnového nábytku, vodovodních baterií, infrasaun či dalšího sortimentu, vždy zvolíte správně.


Na zboží koupelen HOPA se vztahují záruční doby až let. Voda, topení, plyn, obnovitelné zdroje. Nabízíme celorepublikové pokrytí, velkoobchodní pobočky s kompletním sortimentem TZB, samoobslužné prodejny pro rychlý nákup a specializovaná studia koupelen se vzorovými koupelnovými kójemi. Nabízí TV, terasu, plně vybavenou kuchyň s myčkou a mikrovlnnou troubou, vlastní koupelny se sprchou a výhled na hory a řeku ze všech pokojů.


Stavební firma Pavel Dařílek s. Během svého působení se z malé firmy vyvinula středně velká stavební společnost čítající zaměstnanců. Chcete-li si však vybrat tu zaručeně nejlepší, můžete se poptat na našich stránkách. Reference ostatních uživatelů, kteří využili služby firem.


Vážení zákazníci, od čtvrtka 09. Bližší informace, podmínky prodeje, hygienická a bezpečnostní pravidla naleznete zde.

Na našem webu používáme cookies. Cookies jsou soubory, které slouží k měření funkčnosti webu, přizpůsobování obsahu webu, napomáhají tomu, abyste na našem webu byli spokojeni. Pro malé koupelny je ideální nechat dostatek ploch ve světlé barvě a stejně tak i vybavení, zvláště pokud kombinujete s dominantními barvami jako je červená, nebo tmavé dřevo. Koupelna je vybavená setem závěsné koupelnové skříňky INTEDOOR Azzura AZ s umyvadlem. Stojánková umyvadlová i sprchová baterie je od českého výrobce Steno.


Nábytek pro váš dům, byt i zahradu za skvělou cenu. Nejlevnější nábytek i luxusní značky, trendy a inspirace pro každý domov hledejte na FAVI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky