středa 26. prosince 2018

Topné kameny

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka). Topné kameny z přírodní břidlice. Jsou určeny především pro lokální vyhřívání terárií. Jejich provoz je možný i ve vlhkém prostoru, nesmějí však být použity pro ohřev vody.


Rozměry a výkon najdete u každého produktu samostatně.

Dodací lhůty jsou do měsíce po objednání. Naše topení z kamene má topné těleso zafrézované přímo do kamene a zalité izolační vrstvou, oproti tomu některé konkurenční výrobky mají pouze na zadní straně nalepenou topnou folii, která nikdy nemůže dosáhnout takové účinnosti vytápění. Z důvodů nařízení Vlády ČR je naše vzorková prodejna ve Kdyni uzavřena do odvolání. Jako tepelný zdroj používám výkonnostní odpory potom pomocí Ómova zákona si vypočítat jaké zvolit hodnoty. Zapojení do série a vše klape jak má s kombinací termostatu ideální.


Akva-Exo je internetový obchod s kamennou prodejnou v Brně (Úvoz 68). Nabízíme široký sortiment chovatelských potřeb pro psy, kočky, hlodavce i papoušky, potřeb pro akvaristiku, teraristiku a vybavení zahradních jezírek. Již řadu let montuji topné kameny.

Sálavé kameny si vyrábím sám, proto jsem schopen rychle reagovat na požadavky zákazníků. Jsem zvyklý jednat přímo, a vzniklé problémy řešit hned. Když mne oslovíte , máte 1 záruku férového přístupu. Terarijní topný kámen se používá pro zvýšení tepelné pohody v teráriích. Informační oznámení: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Močové kameny u želv ‌ ‌ Hibernace želv. Zimování a odzimování želvy. Kdy dát želvy do výběhů. Snášení želvích vajíček. Inkubace želvích vajíček.


Teplo vyzařuje všemi směry – na podlahu, strop i na zeď. Topení z přírodního kamene přichází jako nekonvenční druh vytápění, které kombinuje principy infrazáření a akumulace tepla. Ručně v Česku vyráběné topné kameny z břidlice s přírodním vzhledem (každý kámen je originál). Vyberte si typ, který se vám nejvíce líbí a hodí do vašeho domova. Po domluvě je možno použít i jiné druhy kamenů.


Vzory jednotlivých kamenů jsou jedinečné a originální. Barevné odchylky dodaných kamenů od původních vzorů jsou přirozené.

Díky působení tlaku teploty a pohybu v zemském jádru se formovala podoba kamene v pevný pravidelný nerost. Topnou část kabelu je možno využít i pro ohřev vody. Doporučené umístění je do substrátu na dně vyhřívaného zařízení, popř.


Tvar kamene je dán použitou formou. Elektrické sálavé panely z přírodního dekorativního kamene. Nejvhodnějším terarijní substrát pro agamu je písek, jehož vrstva by měla být alespoň. Mramorové topné díly u topení z přírodního kamene jsou jako obrazy přírody. Přirozený vzhled (imitace přírodního kamene).


Elektronicky kontrolovatelná teplota se signalizací. Rovnoměrný rozvod tepla po povrchu (max. teplota °C). Vyrobeno z netoxického materiálu - vhodné pro chov většiny terarijních zvířat. Nevadí jim vlhkost ani rosení.


Bezpečný zdroj tepla, který. Denní tepelné zářiče, topné rohože a topné kameny lze provozovat i při vyšších teplotách – ale pouze ve spojení se silným světlem, napříkla spolu s HQI UV lampami. Výhřevné podložky mají pro zvířata hned dvě výhody: zaprvé vyhřívají např. Vaši plazi budou velmi rádi využívat těchto teplých zón v teráriu.


NÍZKOTEPLOTNÍ Sálavé topné panely pro bytové a nebytové prostory - stropní i nástěnná montáž, dostupné v různých barvách nebo zrcadlovém provedení, možnost individuálního potisku SKLENĚNÉ PANELY GR Prémiové skleněné panely - designová sálavá topidla pro nástěnnou instalaci VYSOKOTEPLOTNÍ Sálavé panely k vytápění průmyslových a zemědělských objektů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky