pondělí 10. prosince 2018

Cívka kompresoru klimatizace

Elektromagnetická cívka je častým zdrojem nefunkčnosti kompresoru klimatizace. Její porucha může být příčinou nefunkčnosti celého systému autoklimatizace. Pozor cívka může být také důsledkem jiné poruchy klimakompresoru.


Jedním z důsledků může být i vadné ložisko kompresorové spojky. Součástí každé klimatizace je kompresor. Firma ALLSTAR zařadila do své nabídky řadu kompresorů klimatizací z nabídky firmy CARGO a to včetně ND do těchto kompresorů.

Pokud hledáte náhradu za váš starší a již nevyhovující kompresor, nabízíme Vám možnost koupi nového kompresoru a to pro většinu evropských. Vadné ložisko spojky klima kompresoru. Při rozepnutí spojky nejsou v běhu písty kompresoru , rotuje jen řemenice. Písty a vnitřní části kompresoru se otáčí pouze je li klimatizace v chodu - spojka sepnutá. Tím dochází k rotací vnitřních částí kompresoru se stlačování chladiva písty a vlastnímu chlazení.


Hledáte nabídku cívek kompresoru klimatizace automobilu? Nabízíme nejširší výběr jak cívek kompresoru klimatizace automobilu, tak i mnoho dalších položek v kategorii Klimatizace , větrání a topení. Mějte přehled o produktech, cenách, tipech, radách, řešeních a akčních nabídkách v kategorii Cívky kompresoru klimatizace automobilu - Klimatizace , větrání a topení. Náhradní díly autoklimatizace, ADUS technik s.

Menší opravy kompresorů klimatizace V případě poruchy, nebo netěsnosti kompresoru autoklimatizace, lze u některých typů závad ušetřit nemalé finanční prostředky jeho efektivní opravou. Jsou typy menších poruch kompresorů klimatizace , které lze velmi efektivně odstranit, takže není nutné ihned kupovat nový drahý díl. TV - Live TV like never before. Kompresor klimatizace - montáž Auto Kelly. Unsubscribe from Auto Kelly?


Začátkem září jsme byli s rodinkou v Chorvatsku, vše v pohodě. Passat BCombi (3B5) rok od 05. Zde se nacházíte: Heureka. Ahoj, mám manuální klimatizace a přestala přes zimu šlapat. Je naplněná ale prostě nesepne spojka kompresoru.


Když sepnu talčítko tak se normálně rozjedou sahary. Tak se chci zeptat jestli to někdo má a jestli je opravdu spojka špatná a nemůže tam být nic jiného? Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Zdravím, mohl by mi někdo poradit ohledně demontáže řemenice z kompresoru klimatizace ? Vnější část elektromagnetické spojky z kompresoru klimatizace. Výměna kompresoru to vyřešila (naštěstí v záruce).


Pracovní dobíjecí LED svítilna s dokonale rozptýleným světlem.

Zajišťuje dokonalé osvětlení bez oslnění. Klimatizace a chlazení Dezinfekce klimatizace Servisní vybavení Plnění klimatizací Opravy trubek a hadic. Ahoj, přestala mi chladit klimatizace , v servisu mi řekli, že média tam je dost a poslali mě do Peugeotu na diagnostiku.


Tam řekli, že na diagnostice nic neni, a že nespíná spojka klimatizace. To prej může mít víc příčin a že by začali výměnou kompresoru a repasovanej stojí tisíc Tak se chci z.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky