úterý 18. prosince 2018

Baxi kondenzační kotel

Kondenzační plynové kotle. BAXI je Italský výrobce plynový kondenzačních kotlů, které představují standard v oblasti moderního bydlení. Plynové kotle se vyznačují vysokým výkonem nebo vhodností instalace do kaskád , které pak zajišťují potřebný výkon ohřevu vody.


Baxi kondenzační kotel

Technický ceník BAXI 10. Jak se starat o plynový kotel ? Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Tento kondenzační kotel představuje špičkové řešení topení a ohřevu vody při značně snížených energetických nákladech. Tato technologie je zvláště šetrná k životnímu prostředí. Nová řada kondenzačních kotlů nabízí maximální komfort pro konečného uživatele i servis.


Baxi kondenzační kotel

Oproti výpočtové hodnotě unikne spalinami tepla, kotel vysálá a kondenzát odvede tepla. Dodatečně využitelných je tedy zhruba tepla. Předpokladem je dokonalá technologie využívající uzavřenou spalovací komoru, přetlakové spalování a speciální kondenzační výměník.


Rozměry výška 7mm, šířka 4mm, hloubka 5mm. V nabídce jsou modely o jmenovitém výkonu 3 4 a kW. Všechny modely kotlů Baxi podporují ekvitermní logiku, u vybraných modelových řad lze prodloužit záruku na let a ke všem je zajištěn servis po celém území ČR.


Plynové kondenzační kotle s průtokem, s možností připojení zásobníka, sestavy s vestavěným zásobníkem. Velký zájem o kvalitní výrobky Baxi v oblasti vytápění podpořil i další rozvoj obchodních aktivit. R, kromě Baxi , ještě další dvě značky a celkový počet spolupracovníků se zvýšil z původních na současných 23.


Kotel plynový závěsný kondenzační Baxi DUO-TEC COMPACT E 1. W, závěsný určený pouze pro vytápění s možností připojení zázobníku teplé vody. V nabídce jsou modely o výkonu – (2 33) kW. Dostupný je ve modelech v provedení kombi o výkonu – (24) kW a jeden model pro topení se zabudovaným 3-cestným ventilem. BAXI - Závěsný plynový kondenzační kotel pouze pro topení.


Kotel je vybaven zařízením pro připojení externího zásobníku TUV. Nucený odtah spalin (turbo), palivo: zemní plyn nebo propan. Odlišuje se od ostatních modelů svými malými rozměry: výška 7mm, šířka 4mm, hloubka 2mm a malému spodnímu výkonu kW.


Kotel kondenzační Baxi Prime Novinka: Základní modelová řada kondenzačního kotle. Minimální rozměry - výška 7mm, šířka 3mm, hloubka 2mm. S tímto regulátorem máte svůj tepelný systém pod kontrolou, ať jste kdekoli. Pomocí volně dostupné aplikace můžete váš kotel nebo tepelné čerpadlo ovládat prostřednictvím telefonu nebo tabletu na dálku.


Tak kotel pojede v tom nejvýhodnějším režimu, který si přejete. V okamžiku, kdy zjistíte, že kotel sice pořád topí, ale v domě je i přesto méně stupňů než má být zvolíte křivku o režim méně výhodný. Např při teplotě venku 8C bude kotel vytápět vodou o teplotě 40C, při venkovní - 10C třeba 50C. Teoretická účinnost je udávána 1. BAXI Luna Duo-tec E - závěsný kondenzační kotel s průtokovým ohřevem teplé vody.


Výkon do topení - 2kW, výkon do ohřevu TUV až kW. Odkouření lze realizovat do komínu nebo přes stěnu ven.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky